fbpx

Gadget Week: 22-28 mai 2016

Gadget Week: 22-28 mai 2016

30 mai 2016 Gadget Week

Ediția video Gadget Week:

1. Samsung a lansat o versiune „Batman” pentru Samsung GALAXY S7 Edge. Telefonul o să fie disponibil începand cu luna iunie la un preț de aproximativ 1.000 euro, dar nu o să ajungă oficial în România, exact așa cum s-a întamplat și cu modelele Avengers – Marvel.

samsung-batman-galaxy-s7-edge-edition-3.0

2. Innovation Labs 2016, principalul program de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice din România, și-a desemnat câștigătorii în cadrul evenimentului Demo Day desfășurat pe 26 mai la Biblioteca Națională a României.

IMG_8977

Cele mai importante premii au fost:

Premiul ”Best Pitch” –  TRusT, soluția aduce tehnologia colaborativă în slujba cooperativelor agricole – centralizând ofertele și fluidizând organizarea online.

Premiul “Best Product”-  ENTy, soluție pentru problemele de echilibru. ENTy propune un dispozitiv inteligent, portabil și ieftin de diagnoză a problemelor de echilibru, potrivit nevoilor curente ale medicilor ORL.

Premiul ”Best Business” –  Serafim, echipa vrea să transforme senzorii și dronele în ajutoare pentru fermieri colectând și oferind informații în timp real pentru o agricultură eficientă.

3. Viitoarele telefoane de top ale celor de la Motorola vor fi lansate sunt brand-ul Moto Z pe 9 iunie.

Moto Z Play și Moto Z Style vor avea carcasă metalică și se vor putea adăuga accesorii modulare ca pe LG G5. Ambele modele vor avea ecrane de 5,5 inch la rezoluție Quad HD.

moto-x

Moto Z Styyle va avea un procesor Snapdragon 820, iar Moto Z Play va avea procesor Snapdragon 625. Moto Z Play va avea o cameră foto principală de 16 MP, iar Moto Z Style va avea o cameră de 13 MP.

4. Ultimate Ears a lansat boxa portabilă, UE Roll 2. UE Roll 2 are un sunet cu 15% mai bogat și mai puternic decât UE ROLL, cu o rază de acoperire mai mare, de până la 30m. Boxa păstrează același design elegant și original sub formă de disc al predecesoarei, UE Roll. Modelul nou este așteptat să apară în magazinele de specialitate din SUA și Europa (inclusiv România) în luna iunie 2016, la un preț estimativ de 449 lei.

5. BenQ a lansat în România produse de gaming marca Zowie.

IMG_9064

Printre aceste produse regăsim trei mouși cu dimensiuni diferite și pentru diferite grip-uri, suport special pentru firul mouse-ului, două tipuri de mousepad-uri, o placă de sunet și protecții din teflon pentru mouse. Urmeză lansarea unei tastaturi Zowei în scurt timp.

Gama Zowie este foarte apreciată printre gameri și de curând a fost cumpărată de BenQ.

6. TP-Link a lansat la East European Comic Con cel mai rapid router Wi-Fi din lume – Talon AD7200.

Talon AD7200 este primul router în standardul wireless 802.11ad, capabil de viteze de până la 7,2Gbps .  Routerul dispune de un procesor dual-core Qualcomm Atheros la 1,4Ghz, 512 MB RAM, slot pentru memorie flash de până la 32MB. Talon AD7200 dispune de 9 antene cu amplificatoare de mare putere pentru extinderea semnalului wireless, menținând conectate permanent toate dispozitivele.

7. Betano, operator internațional de pariuri sportive și cazinou online, a lansat platforma sa online și mobile în România. 

IMG_8913

Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășura oriunde în lume, de la meciuri de fotbal, la X Factor sau jocuri DOTA 2.

Surse: androidpolice.com, techtimes.com

Comentarii

  1. imi placer faptul ca cei de la Samsung au facut si anul acesta un model da telefon cu un super erou, anul trecut cu Iron Man, anul acesta cu Batman, sper sa faca si la anul. Imi place design-ul router-ului celor de la TP-Link. Mereu mi-au placut cei de la motorola pentru cum iti permiteau ei sa alegi culorile telefonului tau, sper sa faca asa in continuare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.