fbpx

Gadget Week: 22-28 noiembrie 2015

Gadget Week: 22-28 noiembrie 2015

1 dec. 2015 Gadget Week

Ediția video:

  1. Noile modele LG Nexus 5X, Huawei Nexus 6P și HTC One A9 sunt disponibile în oferta Digi Mobil. Aceste smartphone-uri sunt compatibile și cu rețeaua 4G a operatorului. Telefoanele pot fi achiziționate și printr-un sistem de rate fixe cu plata la abonament, iar ratele încep de la 30 lei pe lună. În plus, până la sfârșitul anului traficul 4G în rețeaua DigiMobil nu este tarifat.

lg

  1. Lenovo a lansat săptămâna asta familia de dispozitive YOGA, disponibilă în magazinele partenere începând chiar din această lună.

YOGA 900 este dotat cu cel mai recent procesor Intel de generația a 6-a Core i7. Noul laptop este ultrasubțire și ușor ca un fulg (14,9 mm și 1,29 kg), însă uimitor de puternic.

YOGA 500 este un laptop multimodal cu putere de procesare rapidă, de ultimă oră și cu o varietate de opțiuni grafice. YOGA 500 este disponibil în variantele de 14” și 15”, iar design-ul Flip-and-Fold la 360̊ permite rotirea ecranului în jurul axei și comutarea rapidă între modurile Laptop, Stand, Cort și Tabletă, în funcție de nevoile utilizatorului.

YOGA 300 (11″) oferă patru moduri pentru muncă și divertisment și este dotat cu un ecran antireflex multitouch în 10 puncte. Designul unic al modelului Lenovo Yoga 300 de 11″ permite rotirea ecranului tactil la 360 de grade în jurul axei.

  1. TP-Link a lansat primul router cu ecran tactil ce nu necesită un computer pentru a fi setat. Toate setările și funcțiile routerului Touch P5 pot fi accesate din interfața tactilă a acestuia. Utilizatorul poate crea rețele Guest cu parole ce se por schimba zilnic, poate activa funcția Control Parental și poate administra accesul diverselor dispozitive conectate.

Touch P5 are un procesor dual-core de 1GHz și poate face streaming de videouri 4K. Având trei antene, routerul Touch P5 asigură o acoperire wireless extinsă și un semnal puternic, iar folosind tehnologia beamforming încorporată, el asigură direcționarea semnalului doar către acele device-uri care au nevoie de semnal.

  1. Toshiba a relansat săptămâna asta garanția extinsă „No matter what” pentru laptopurile achiziționate până pe 31 martie 2016. Pentru a beneficia de acest tip de garantie, trebuie ca în termen de 14 zile de la achiziționarea unui laptop Toshiba să-l înregistrați pe site-ul dedicat.

Noua garanție No Matter what:
– Extinde garanția de la 2 la 3 ani;
– Oferă acoperire pentru daune accidentale (șocuri, lichide pe tastatura laptop-ului, etc.);
– Oferă acoperire pentru furt (vi se va înlocui laptop-ul furat cu unul identic sau echivalent);
– Oferă posibilitatea de înlocuire a HDD-urilor defecte cât și recuperarea datelor pierdute în cazul în care această măsură mai poate fi aplicabilă;
– Vă oferă o licență gratuită de 1 an de zile pentru antivirusul McAfee LiveSafe.

  1. Microsoft Lumia 950 și Lumia 950 XL, smartphone-urile de la Microsoft ce rulează sistemul de operare Windows 10, sunt disponibile la precomandă până miercuri, 2 decembrie, pe site-ul celor de la Vodafone. Împreună cu abonamentul RED 49, utilizatorii pot achiziționa Microsoft Lumia 950 la prețul de 139 Euro (TVA inclus) și Microsoft Lumia 950 XL la prețul de 209 Euro (TVA inclus). 

concept_lumia_950_xl_a

  1. Mai multe magazine au oferte și după Black Friday. utok.ro are oferte cu ocazia lui Mos Nicolae, iar emag și evomag au reduceri speciale cu ocazia zilei naționale.
  1. Orange a lansat o nouă ofertă Smart Junior prin care pune la dispoziția părinților un smartwatch pentru copii cu funcții simple de alertare prin GPS și apelare.
    Vonino Kids Watch S2, este un ceas digital cu funcție de localizare în timp real, filtrare a apelurilor și 3 butoane pentru 3 numere favorite. Astfel, părinţii ştiu în permanenţă unde se află copilul lor şi primesc notificări atunci când acesta depăşeşte o zonă prestabilită sau când apelează numărul de urgenţă. Ceasul funcționează cu ajutorul unei aplicații dedicate, Vonino Family Tracker, disponibilă pentru Android şi iOs.

1q

La pachetul Smart Junior de la Orange, clienţii pot comunica nelimitat cu trei numere favorite naționale, au 300 de SMS-uri naționale și 300 MB trafic de internet pentru 5 euro/lună și smartwatch-ul Vonino Kids Watch S2 la 29 de euro.

Surse: mobilissimo.ro, nwradu.ro, computerblog.ro, vodafone.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.