fbpx

Gadget Week: 25-31 ianuarie 2015

Gadget Week: 25-31 ianuarie 2015

31 ian. 2015 Gadget Week

Gadget Week:

1. Samsung lansează pe piața locală seria de smartphone-uri Galaxy A, ce include două smartphone-uri de ultimă generaţie destinate tinerilor: Galaxy A3 și Galaxy A5.

Cu noile smartphone-uri din Seria A. Selfie-urile vor ieși extrem de clare cu ajutorul camerei frontale de 5 MP și a funcțiilor inovatoare, precum Beauty Face Features, Rear-cam Selfie, Palm Selfie, Wide Selfie și Animated GIF, care permit realizarea de selfie-uri creative.

Multitasking-ul şi navigarea rapidă sunt susţinute de procesorul Quad Core de 1,2 GHz cu care vin echipate Galaxy A5 și A3. Mai mult, ambele dispozitive dispun de 16GB de memorie şi de posibilitatea de a suplimenta spaţiul disponibil până la 64GB.

samsung-a5-1

2. Facebook a lansat o nouă aplicaţie de Android adresată dispozitivelor cu o configuraţie modestă şi conexiuni de internet mobil prin reţele 2G. Pentru început, aplicaţia Facebook Lite este oferită utilizatorilor din Bangladesh, Nepal, Nigeria, Africa de Sud, Sudan, Sri Lanka, Vietnam şi Zimbabwe.

Aceasta aplicatie promite timpi de aşteptare mai reduşi la încărcarea de conţinut și descărcare în formă comprimată pentru economisirea traficului de date.

3. HTC va lansa HTC One M9 Plus, un phablet cu functionalități în plus față de versiunea standard.

Deşi diferenţele vor fi evidente încă de la prima vedere, modelul Plus fiind vizibil mai mare, se pare că acesta va primi şi funcţii exclusive, care nu se vor găsi pe noul M9 standard.

4. Asus va lansa un smartwatch care va oferi o autonomie de 7 zile –  ZenWatch 2.

Viitorul model Zenwatch va aduce un procesor performant şi un consum redus de energie, dar şi o interfaţă simplă şi minimalista. ZenWatch 2 ar putea sosi în lunile iulie- august.

P9030026

5.  Cei de la LG s-au gandit sa ne prezinte câteva dintre functii lui LG G Flex 2 cu ajutorul unui clip promoțional. Așa aflăm că zgârieturile carcasei se auto repară în sub 10 secunde, aflăm de aspecte ale camerei foto precum stabilizare optică sau autofocus laser dar și vedem mai multe detalii legate de design.

6. HTC Desire 526 a fost anunțat oficial.

Noul terminal este dual SIM, iar ecranul său este de 4.7 inch la o rezoluție de 540 x 960 pixeli. Are la baza o platforma Mediatek cu procesor octa-core la 1.7 GHz și 1 GB de memorie RAM.

Camera foto frontală are 2 MP în timp ce camera principală are 8 MP și un bliț LED. Totodată deține 8 sau 16 GB spațiu de stocare, o baterie de 2000 mAh și ruleaza Android Lollipop.

htc_desire_526g_plus_dual_sim

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.