fbpx

Gadget Week: 28 iunie – 4 iulie 2015

Gadget Week: 28 iunie – 4 iulie 2015

8 iul. 2015 Gadget Week

Ediția video:

1. Au apărut noi zvonuri despre cum o să arate noul iPhone 6S și de ce funcții o să dispună. Printre zvonuri sunt:

– ecran cu tehnologie Force Touch, o tehnologie care va permite acționarea unor aplicații ale telefonului în funcție de presiunea cu care se apasă pe ecran, tehnologia este deja prezentă pe Apple Watch.

– spațiul de stocare va fi de minim 32 GB

– capacul lui iPhone 6S apare deja în unele poze. Atât grosimea cât şi lăţimea dispozitivului sunt identice.

– iPhone 6S va avea un modem LTE Categoria 6, care va permite viteze de descărcare de până la 300 Megabiti pe secundă în rețelele 4G.

– va avea o cameră foto principală de 12 MP care va permite și înregistrarea de clipuri video în formatul 4K.

iphone-6s-640

2.  Apple Music a fost lansat și este disponibil și în România.

Serviciul este asemănător cu aplicații de streaming audio precum Zonga sau Deezer, iar în România abonamentul va fi de 5 euro pe lună. Primele 3 luni de zile sunt oferite gratuit, iar prin acest serviciu veți putea asculta toate melodiile disponibile pe iTunes, dar și clipuri video sau conținut exclusiv de la artiștii preferați. Pentru a beneficia de Apple Music, utilizatorii de iPhone trebuie să facă update la iOS 8.4, puteți descărca aplicația Apple Music și pe dispozitivele Android sau puteți asculta muzică direct din aplicația iTunes pe PC sau MAC.

apple_music_screenshots.0

3. Turing Phone, primul telefon realizat din liquidmetal cu o carcasă mai puternică decât oțelul, va fi disponibil la precomandă la sfârșitul lunii iulie.
O noutate aflată de curând este că în locul unui port USB normal, Turing Phone foloseşte pentru încărcare un port magnetic propriu, care este rezistent alături de întregul smartphone la apă, putând fi scufundat până la 10 metri.

Turing-Phones

4. Mastercard testează un sistem de autentificare facială. Sistemul va fi unul de autentificare în doi paşi, capturând o imagine cu faţa persoanei pe loc folosind camera din smartphone, alături de citirea amprentei de la un deget. Pentru a aduce mai repede această tehnologie pe piaţă, MasterCard colaborează cu firme precum Apple, Google, Samsung, Microsoft şi BlackBerry.

mastercard-id-face

5. Tarifele Roaming vor dispărea din iunie 2017. Uniunea Europeană a ajuns la un acord privind renunţarea la tarifele pentru roaming în toate ţările membre. Astfel, începând cu luna iunie 2017, toţi cei care călătoresc în statele membre UE vor putea iniţia apeluri telefonice, trimite mesaje text şi folosi conexiuni de date la aceleaşi tarife ca în ţara de origine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.