fbpx

Gadget Week: 3-8 ianuarie 2016 + Concurs

Gadget Week: 3-8 ianuarie 2016 + Concurs

11 ian. 2016 Gadget Week

Săptămâna aceasta a avut loc în Las Vegas conferința CES unde au fost prezentate câteva gadgeturi și noutăți pe care le vom vedea și în România în acest an. Au fost foarte multe device-uri lansate, mai jos este o scurtă listă cu cele mai interesante. Mai multe știri de la CES veți putea găsi aici.

1. Cel important anunț a fost lansarea la nivel internațional, inclusiv în România a serviciul de streaming video Netflix. Abonamentele sunt cuprinse între 8 și 12 euro, iar prima lună este gratuită, însă veți avea nevoie de înregistrarea unui card bancar încă de la început. Serviciul de videostreaming nu oferă subtitrări în limba română, încă, și concurează cu serviciile Voyo, HBO Go, Seenow, Orange tv și Telefom tv.

Acum puteți viziona pe Netflix seriale precum: Jessica Jones, House of Cards sau Daredevil.

2. Samsung a lansat la CES Galaxy Tab Pro S – primul dispozitiv 2-în-1 de la Samsung care va rula Windows 10. Tableta arată destul de asemănător cu Microsoft Surface Book, dar pen-ul pentru aceasta este vândut separat.

samsung_galaxy_tabpro_s

Portul de încărcare este USB de tip C, bateria este de 5.200mAh, iar procesorul esteIntel Core M. Dacă vă mai zic că acest device are și 4GB de memorie RAM, 128GB sau 256GB memorie internă și că poți folosi senzorul de amprentă de pe telefon ca să o blochezi, cred că deja vă îndrăgostiți.

3. Compania Lenovo a avut mai multe anunțuri importante. Brandul Motorola va dispărea de pe piață, iar viitoarele produse vor purta numele “Moto by Lenovo”. Motorola ca entitate nu va înceta să existe, însă toate produsele pe care le va lansa vor fi vândute sub sigla „Moto by Lenovo”.

4. Tot în cadrul CES 2016, Lenovo a prezentat și cel mai subțire laptop convertibil din lume la ora actuală, laptopul Lenovo YOGA 900S.

08298338-photo-yoga-900s-in-gold-using-windows-10-in-laptop-mode

Acest laptop este un foarte bun competitor pentru MacBook Air, cu o greutate de doar 999 grame și oferind o autonomie de până la 10 ore și jumătate.
Laptopul rulează sistemul de operare Windows 10 și are ecran cu touchscreen cu rezoluţie QHD (2560×1440) și un sistem Dolby Audio Premium.

5. Lenovo a mai prezentat la CES 2016 și un primul smartphone integrat cu Project Tango, sistemul de realitate virtuală realizat de Google.

Project Tango este o platformă dezvoltată de Google care utilizează un sistem optic computerizat pentru a crea experiențe 3D pe ecran în genul tehnologiei Hololens de la Microsoft. Sistemul îmbină componente software şi hardware care îi permit să reacționeze la fiecare mișcare a utilizatorului.

digno-rafre-washable-phone-kyocera-668x445

6. A apărut telefonul care se poate spăla cu apă și săpun. Este vorba despre modelul numit Digno Rafre. Ecranul este tactil și poate fi utilizat chiar și dacă este ud sau dat cu săpun. Smarthone-ul are o cămera foto de 13MP și este făcut special pentru a învăța utilizatorii să-și 

Surse: stefanblog.com, go4it.ro, coomputerblog.ro, idevice.ro

Concurs!

 

Concurs nou JVC!V-am tot oferit informații cu privire la cele mai interesante device-uri și gadget-uri lansate anul…

Posted by Victoria Giorgiana on Sunday, January 10, 2016

Comentarii

    1. Concursul se desfasoara pe pagina mea de facebook, nu aici. Te rog sa lasi acolo acest comentariu. Bafta!

  1. Serviciul de streaming a avut un real succes. muuulta lume il utilizeaza insa eu nu…inca…vreau si eu telefon dinasta care se spala cu apa si sapun…suna foarte igienic si …nou! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.