fbpx

Gadget Week: 6-12 decembrie 2015

Gadget Week: 6-12 decembrie 2015

14 dec. 2015 Gadget Week

Ediția video Gadget Week: 

1. Wall-Street.ro a anunțat că serviciul Netflix ar urma să fie lansat în România la începutul anului viitor. Platforma Netflix permite vizionarea de filme și seriale online pe PC, dar și pe dispozitivele mobile. Cel mai mic abonament lunar este de 8 dolari în Statele Unite ale Americii. În colecția de seriale de pe Netflix sunt disponibile producții Marvel precum Daredevil și Jessica Jones, dar și seriale premiate precum House of Cards sau Orange is the New Black.

Netflix-1200-80

2. Ericsson a publicat pentru a 5-a oară raportul anual Ericsson ConsumerLab privind cele mai importante 10 tendințe de consum în tehnologie pentru anul 2016. Raportul indică faptul că adolescenții cu vârste între 16 și 19 ani petrec în fiecare zi o oră sau chiar mai multe pe Youtube. 

1

3. Săptămânile trecute v-am prezentat un review la ceasul cu origini românești – Vector Watch. Săptămâna aceasta cei de la Vector Watch au anunțat un concurs de design pentru fețele ceasului. Creațiile vor fi notate în funcție de următoarele 3 criterii: creativitate, relevanță și intuitivitate. Primii 10 clasați vor primi căte un ceas Vector Watch Meridian, iar marele câștigător va primi un ceas Vector Watch Luna, fețele de ceas vor fi publicate în magazinul Vector Watch.

 

Perioada de înscriere se încheie pe data de 17 ianuarie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 19 ianuarie- http://developer.vectorwatch.com/contest/

4

4. Apple a lansat o carcasa cu baterie externă care va prelungi autonomia lui iPhone 6 și iPhone 6S cu până la 25 de ore. Carcasa este căptușită cu microfibră pe interior, iar exteriorul este din silicon. Prețul bateriei în Statele Unite ale Americii este de 99 euro.

apple_smart_battery_case_03

5. RCS-RDS a lansat portofoliul de abonamente Avantaj cu prețuri cuprinse între 2 și 5 euro. Abonamentele conțin între 200 și 500 de minute naționale și până la 5 GB trafic de date. La aceste abonamente se ofera și telefoane mobile gratis.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.