fbpx

Gadget Week: 7-13 februarie 2016

Gadget Week: 7-13 februarie 2016

16 feb. 2016 Gadget Week

Ediția video:

1. Laptopul HP Chromebook a fost lansat în România de către Google, HP și Orange. Acesta este disponibil la prețul de 300 euro fără abonament pe site-ul Orange și la prețul de 99 euro împreună cu un abonamentul Orange Net 24. Dacă optați pentru varianta cu abonament, veți primi 16 GB pe lună trafic de date timp de 2 ani de zile.

HP Chromebook vine cu un design subțire, ecran HD de 11,6 inchi, o greutate de numai 1,28 kg, baterie cu autonomie de până la 8 ore și 15 minute, și cu o soluție antivirus inclusă.

hp20150527245

2. Vodafone a oferit internet gratuit nelimitat în weekend-ul trecut, pentru toți clienții.

Tot Vodafone a mai anunțat în această săptămână că oferă internet gratuit la metrou și acces gratuit la anumite aplicațiile ale partenerilor, precum Zonga sau HBO GO. Această promoție este valabilă până la sfârșitul lunii martie și nu trebuie să activați vreo opțiune.

3. Fiind luna îndrăgostiților, și Orange a pregătit ceva clienților săi. Orange a lansat aplicația My Heartbeats, disponibilă pe device-urile cu sistem de operare Android, prin care puteți să verificați numărul bătăilor inimii și să le trimiteți sub formă de mesaj audio persoanei dragi. În plus, veți primi amândoi un trafic de date egal cu numărul bătăilor pe minut înmulțit cu 10. Astfel, pentru un puls de 100 de bătăi pe minut veți primi 1 GB trafic de date. Puteți transmite sunetul inimii voastre până la 15 martie pentru până la 3 persoane .

My-Heartbeats

4. Cu aproape două săptamani înaintea de lansarea oficială, au apărut poze reale cu viitorul Samsung GALAXY S7. La prima vedere viitorul model ce va fi lansat duminica viitoare are capacul diferit față de Galaxy S6 fiind curbat pe margini, designul pare inspirat după Samsung GALAXY Note 5.

samsung-2

5. Cei de la LG ne oferă și ei un mic teaser legat de viitorul LG G5 care va fi lansat și el tot săptămâna viitoare. Pe noul model al companiei vom găsi o funcție care va permite afișarea notificărilor și a ceasului tot timpul, consumul de baterie fiind redus, iar displayul va fi alb-negru.

giphy

 

6. Atenție utilizatori de iPhone și iPad. A fost descoperit un bug al device-urilor Apple care vă poate strica de tot telefonul. Dacă aveți un telefon iPhone 5S sau mai nou, și setați data de 1 ianuarie 1970 în setările telefonului, telefonul se va bloca și nu îl veți mai putea scăpa de logo-ul Apple decât dacă veți duce telefonul în service.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.