fbpx

Gadget Week: 7-13 iunie 2015

Gadget Week: 7-13 iunie 2015

14 iun. 2015 Gadget Week

Ediția video Gadget Week:

1. Samsung GALAXY S6  Active a fost lansat oficial, are aceleași specificații precum Samsung Galaxy S6 și o baterie mărita de 3550 mAh cu 1 Amper mai mare. Lansarea a stârnit deja reacții negative din partea celor care abia așteptau varianta Activ pentru că își doreau o baterie mult mai mare.

233813-coming-soon-samsung-galaxys6-image

2. Drona Parrot Bebop este disponibilă la vanzare prin rețeaua de magazine Carrefour la prețul de 2.000 lei, iar până pe 25 iunie puteți testa drona în magazinele Carrefour. Este extrem de ușor de controlat, filmează mai mult decât decent și are stabilizare pe partea de video pe trei axe. Programul de testare este aici.

3. YouTube oferă de acum și posibilitatea de a urca clipuri video în format 8k. Primul clip în format 8K care a fost urcat pe YouTube este filmat cu o camera RED Epic Dragon 6K și este editat în Adobe After Effect pentru a ajunge la 8k.

4. ZTE Star 3 a ajuns pe web sub formă de randari, împreună cu câteva specificaţii. Ştim că acest model are un ecran edge to edge, un corp metalic unibody şi o densitate incredibilă a pixelilor afişati pe ecran: 806 ppi. Chiar mai bună decât cea de 748 ppi care se vehiculează pentru Galaxy Note 5 cu ecran 4K de 5.89 inch.

ZTE-Star-3-1-660x356

5. Facebook Messenger are de acum și jocuri în aplicație, primul fiind celebrul joc Doodle Draw prin care trebuie să desenezi anumite lucruri, iar prietenii tăi să ghiceasca cuvantul ales. Doodle Draw seamănă foarte mult cu faimosul hit de pe mobile Draw Something, care punea jucătorii să deseneze pe rând un anume obiect sau acţiune, urmând ca oponentul să ghicească ce reprezintă schiţa. Subiectele sunt alese înainte de începutul fiecărei runde dintr-o listă sugerată de joc, iar jucătorii adună bănuţi aurii după fiecare meci, în funcţie de performanţă. Bănuţii pot fi folosiţi pentru a cumpăra noi culori pentru desene.

doodle-draw-game-640

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.