fbpx

Gadget Week: 8-14 februarie 2015

Gadget Week: 8-14 februarie 2015

15 feb. 2015 Gadget Week

Ediția video Gadget Week:

1. Cu ocazia Safer Internet Day, ce a avut loc pe 10 februarie, Google oferă 2 GB spațiu de stocare gratuit în Google Drive dacă îți faci un security check up contului tău Google până pe 17 Februarie.

2. Allview a lansat smartphone-ul Jump cu o carcasă rezistentă la apă și un design special.

Telefon dual-SIM cu ecran IPS de 4.5˝ şi difuzoare stero, Allview E2 JUMP este adresat tinerilor activi, pasionaţi de călătorii şi activităţi sportive.

Allview-E2-Jump-5

Allview E2 JUMP foloseşte sistemul de operare Android 4.4 KitKat, procesor quad-core 1,3 GHz și 1GB memorie RAM. Memoria internă de 8 GB poate fi suplimentată cu ajutorul unui card microSD până la 32 GB. Telefonul pune la dispoziţie două camere foto, camera principală având 5MP şi sistem autofocus, iar acumulatorul are 2000 mAh.

Telefonul Allview E2 JUMP este disponibil deja pe bază de precomandă, la preţul de 599 lei.

3. Ochelarii inteligenți de la Sony ar urma să fie prezentați la MWC, aceștia se numesc SmartEyeGlass și seamănă destul de multt cu Google Glass.

SmartEyeGlass funcţionează doar în tandem cu un telefon şi are rolul de realitate augmentată. Terminalul aplică informaţii peste ceea ce vedeţi în jur

Sony-smartglasses-MWC

4. LG va prezenta la MWC în acest an un urmaș al modelului LG L70. Noul model va fi LG Y70 și va avea un displayHD de 4,7 inch, sistem de operare Android 5.0 Lollipop și un preț foarte accesibil. Mai multe detalii o să vă prezint de la lansare.

5 . Telefonul modular de la Google ar urma să fie prezentaat la MWC în acest an.

Compania Yezz a anunțat că primele sale module compatibile cu proiectul Ara vor fi prezentate în cadrul evenimentului Mobile World Congress, care se va desfășura în Barcelona, la începutul lunii viitoare (2 – 5 martie 2015).

Project_Ara_scattered_parts

6. Google a stabilit data celei mai importante conferinte (I/O) în care își prezintă noile proiecte și noutăți legate de sistemul de operare Android. Google I/O va avea loc pe 28 și 29 mai și va fi transmis live pe internet.

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.