fbpx

Gadgeturile ideale pentru un stil de viață sănătos

Gadgeturile ideale pentru un stil de viață sănătos

2 iul. 2017 Altele

Vara este sezonul în care putem să fim și mai atenți la propria sănătate, să păstrăm o dietă bogată în alimente sănătoase și să facem mai multă mișcare fizică, dar sunt și multe device-uri care ne pot ajuta să avem o viață mai armonioasă.

Pe lângă binecunoscutele brățări inteligente de fitness și cele mai noi smartphone-uri care îți monitorizează activitatea și ritmul cardiac, pe piață există multe alte gadgeturi care îți pot fi mai de folos în a menține un stil de viață sănătos sau pentru a te relaxa.

În urmă cu câteva zile, am fost la un eveniment Quickmobile unde ne-au fost prezentate cele mai interesante produse tech care te pot ajuta să te menții în formă.

20170629_181720

Din oferta de gadgeturi a făcut parte un aparat de masaj pentru gât, unul pentru mâini, un aparat de masaj pentru întreg capul – aparat ce seamănă mai mult cu o cască de realitate virtuală. Acesta oferă un masaj relaxant pentru cap, ochi și gat, care te va ajuta să treci peste starea de oboseală acumulată pe parcursul zilei. Aparatul este controlat prin intermediul aplicației Breo sau iDream 5, disponibile în App Store și Google Play.  Deși te simți destul de ciudat la început, te obișnuiești rapid cu senzația de presiune și în câteva minute deja te simți mai relaxat. Toate cele trei dispozitive sunt de la firma Breo.

Nu, nu este o cască VR. Este un aparat de masaj :p #breo #quickmobile

A post shared by Victoria (@vickytoriawow) on

Am mai testat și Picooc – un cântar inteligent ce se conectează la smartphone și îți poate calcula greutatea corporală, indicele de masă corporală, conținutul de apă, procentul de grăsime, masa musculară și cea osoasă, precum și tipul și vârsta corpului. Cântarul se conecteaza la smartphone-ul tău prin Wi-Fi, iar aplicatia Picooc, disponibilă în App Store și Google Play, îți pune la dispoziție informațiile înregistrate. Cântarul utilizează senzori pentru a măsura în mod exact datele privind greutatea ta, timpul de reacție fiind de 3-4 secunde.

20170629_181618

Iată mai jos informațiile obținute după ce m-am cântărit:

received_1332671140115625

Interesant este și device-ul GreenTest ce măsoară nivelul de nitrați și de radiații din fructe, legume sau carne. Dar contează destul de mult și în ce zona pui sonda testului, valorile erau diferite la lămâie dacă schimbai locul pe unde era luată proba.

20170629_181828

Iar acasă am primit Mili Skinmate Detector -un gadget destinat sănătății pielii tale. Aparatul indică nivelul radiațiilor UVși se conectează la smartphone-ul tău să îți arate datele colectate și să îți ofere sfaturi. Device extrem de util dacă vrei să stai la soare să te bronzezi sau dacă ai pielea sensibilă.

IMG_4702

Pe site-ul Quickmobile puteți găsi și multe alte produse smart care contribuie la menținerea unui stil de viață sănătos.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.