fbpx

Samsung se pregătește să lanseze Galaxy S11 sau S20

Samsung se pregătește să lanseze Galaxy S11 sau S20

14 ian. 2020 Altele

Peste o lună, pe 11 februarie, Samsung o să prezinte noul lor smartphone – Galaxy S11 sau Galaxy S20 (cum e mai probabil să se cheme).

Sunt preconizate chiar trei modele: Galaxy S20, Galaxy S20 + și Galaxy S20 Ultra. Samsung va oferi și variante 5G ale acestor modele, asta am aflat din câteva imagini „scurse în presă”. E și normal să avem variante 5G pentru fiecare model de top, 5G o să devină noul standard pentru rețelele mobile în câțiva ani.

Galaxy S20 va fi primul telefon cu ecran de 120Hz

Există posibilitatea ca Samsung să aducă afișaje de 120Hz pe smartphone-urile sale, asta datorită procesorul Exynos 990. Cipul are suport pentru afișajele cu o rată de actualizare ridicată și va alimenta Galaxy S20. De asemenea, a existat o opțiune secretă în One UI 2.0 beta pentru un mod de afișare de 120Hz.

Niciunul dintre smartphone-urile Samsung existente nu are un panou de 120Hz, astfel încât modul să nu realizeze nimic. Ceea ce însemna a fost că Samsung ar oferi probabil următorului său telefon principal un afișaj cu o rată de actualizare mai mare.

O rată de actualizare mai mare permite ecranului să reîmprospăteze mai dinamic conținutul. Acest lucru ar însemna că utilizatorii or să vadă animații, momente din jocuri și scroll mult mai fluid. Jocurile cu refresh rate rapid ar arăta, de asemenea, mult mai bine pe ecran.

Galaxy S20 + va avea probabil un ecran de 6,7 inchi. Cu siguranță va fi un panou Infinity-O cu un orificiu centrat pentru camera frontală. Galaxy S20 Ultra poate avea un ecran de 6,9 ​​inchi.

Imaginile care au fost scurse online de dezvoltatorii XDA par să arate un Galaxy S20 cu o poziționare verticală a configurației camerei – un sistem quad-camera în spate, cu senzor ToF și bliț.

Galaxy S20 + va veni cu un nou senzor de 12MP 1,8μm. Configurarea camerei va include, de asemenea, un obiectiv ultra-larg, un teleobiectiv și, eventual, o cameră macro.

Sursa citată susține că ecranul Infinity-O se simte mai puțin curbat decât înainte, aproape uniform. Se presupune că Samsung ar fi folosit sticlă 2.5D în locul sticlei sale curbate.

Samsung va dezvălui oficial Galaxy S20 în cadrul evenimentului său Unpacked din 11 februarie din San Francisco.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.