fbpx

Galaxy S20 a fost lansat! Pare că are cel mai bun sistem de camere foto.

Galaxy S20 a fost lansat! Pare că are cel mai bun sistem de camere foto.

12 feb. 2020 Lansari

Samsung a prezentat ieri seară Galaxy S20, o nouă gamă de dispozitive premium. Mulți se așteptau la o nouă gamă S și la un ceas, dar ieri a fost lansat telefonul pliabil Galaxy Z Flip și noua gamă S. Z Flip era așteptat de consumatori, dar nu atât de repede.

Prezentarea a început cu o serie de video-uri virale filmate cu telefonul, apoi au fost prezentate toate atuurile seriei S20. Apoi am aflat că întregul live a fost filmat cu un Galaxy S20 – WOW!

Cel mai important upgrade este la sistemul de camere foto. Gama Galaxy S20 introduce o nouă arhitectură a camerelor care îmbină inteligența artificială cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung.

Pentru că sunt 3 modele lansate, S20, S20+ și S20 Ultra, modelul Ultra este cel mai performant, cel mai scump și le face pe celelalte modele să pară… slabe.

Toată gama S20 vine cu 5G, nu mai există un device dedicat 5G ca în seria S10. Fiecare dispozitiv din seria Galaxy S20 – Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra – vine echipat cu cea mai recentă tehnologie 5G. Galaxy S20 + și Galaxy S20 Ultra sunt primele dispozitive capabile să ofere noi experiențe mobile care valorifică sub-6, cât și mmWave. Galaxy S20 suportă sub-6. Toate cele trei dispozitive sunt capabile să ofere capacități 5G non-stand-alone și stand-alone.

Samsung Galaxy S20

 • Display Dynamic AMOLED de 6.2″, cu 120 Hz;
 • Chipset Exynos 990 pe 7nm cu procesor Qualcomm Snapdragon 865;
 • 128 GB spațiu de stocare + slot de card microSDXC;
 • 8 GB RAM pentru varianta simplă sau 12 GB RAM pentru varianta 5G;
 • Cameră principală de 12 MP, f/1.8, 26mm (wide);
 • Cameră cu zoom 3x (hybrid optical) de 64 MP, f/2.0;
 • Cameră ultrawide de 12 MP, f/2.2;
 • Filmare 8K la 30 fps, 4K la 60 fps, 1080p până la 240fps și 720p până la 960 fps, HDR10+;
 • Cameră de selfie de 10 MP, f/2.2, 26mm (wide), filmare 4K la 60 fps;
 • Baterie de 4000 mAh, fast charging la 25W, USB 3.2 Type C, fast wireless charging;
 • Preț: 4.300 lei – 8 GB RAM și 128 GB și 4.700 lei – 12 GB RAM 

Samsung Galaxy S20+

 • Display Dynamic AMOLED de 6.7″;
 • 8/12 GB RAM;
 • Senzor de adâncime 0.3 MP TOF 3D;
 • Baterie de 4500 mAh, fast charging la 25W, USB 3.2 Type C, fast wireless charging;
 • Preț: 4.800 lei – 8 GB RAM + 128 GB și 5.300 lei – 5G + 12 GB RAM

Samsung Galaxy S20 Ultra

 • Display Dynamic AMOLED de 6.9″;
 • 12/16 GB RAM;
 • Cameră principală de 108 MP, f/1.8, 26mm (wide);
 • Cameră cu zoom 10x tip periscop de 48 MP, f/3.6, 102mm;
 • 0.3 MP TOF 3D;
 • Cameră de selfie de 40 MP, f/2.2, 26mm (wide), filmare 4K la 60 fps;
 • Baterie de 5000 mAh, fast charging la 45W, USB 3.2 Type C, fast wireless charging;
 • Preț: 6.500 lei – 12 GB RAM + 128 GB sau 7.400 lei – 16 GB RAM + 512 GB

Se pare că în sfârșit Samsung o să preia locul 1 la camerele foto de pe smartphone-uri.

Acum, mai mult decât oricând, ne trăim viața și ne spunem poveștile cu ajutorul smartphone-urilor noastre – motiv pentru care camera este cea mai importantă funcție de care utilizatorii țin cont atunci când cumpără un nou smartphone. Construit pentru stilul nostru de viață, Galaxy S20 introduce un sistem de camere complet nou – bazat pe inteligență artificială și cu cel mai mare senzor de imagine integrat – pentru ca fiecare fotografie să fie cea mai bună. Modul Single Take (capturează mai multe imagini, fiecare cu alt obiectiv, ca tu să alegi preferata ta) pare perfect! Abia aștept să-l testez.

Cu un senzor de imagine mai mare disponibil pe seria Galaxy S20, rezoluția camerei este semnificativ mărită, pentru imagini mult mai detaliate, cu un plus de flexibilitate pentru editare, decupare și zoom. S20 și S20+ au o cameră de 64 MP. S20 Ultra are cameră de 108MP. Un alt beneficiu este că senzorii mai mari captează mai multă lumină, astfel încât să obțineți imagini la calitate înaltă chiar și în condiții de lumină scăzută. S20 Ultra face un pas înainte și oferă opțiunea de a schimba între modul de înaltă rezoluție de 108MP și modul de 12MP, datorită tehnologiei nona-binning care combină nouă pixeli într-unul la nivel de senzor.

Cu tehnologia Space Zoom de pe Galaxy S20, care folosește o combinație de zoom optic hibrid și zoom cu rezoluție superioară, ce include un zoom digital alimentat de inteligența artificială, chiar și când sunteți la mare depărtare puteți face zoom. Utilizați zoom de până la 30X pe Galaxy S20 și S20+ sau folosiți lentilele revoluționare de pe S20 Ultra, care utilizează procesare multi-imagini, ce are la bază inteligența artificială, pentru a reduce pierderea de calitate a imaginii la niveluri ridicate de zoom, astfel încât utilizatorii să poată experimenta Super Rezolution Zoom până la 100X cu o vedere mai clară niciodată.

Single Take permite utilizatorilor să savureze cu adevărat momentul în care fac o fotografie. Datorită tehnologiilor pe bază de inteligență artificială de care dispun camerele, Galaxy S20 poate face o serie de fotografii și videoclipuri, cum ar fi Live Focus, Ultra Wide și multe altele, care surprind cel mai bine momentul.

Galaxy S20 permite înregistrare video în 8K, astfel încât utilizatorii să poată surprinde fiecare detaliu și fiecare nuanță de culoare. Când ați terminat de filmat, puneți videoclipul pe un televizor Samsung QLED 8K și bucurați-vă de cea mai bună experiență de vizionare sau alegeți un anumit moment din video și transformați-l într-o fotografie la calitate înaltă. Chiar și videoclipurile mișcate arată ca și cum au fost filmate folosind o cameră profesională, mulțumită funcției Super Steady și a stabilizării sale anti-rulare, cât și a analizei de mișcare pe bază de inteligență artificială.

Galaxy S20 ne ajută ca experiența pe care o avem cu telefonul nostru să fie mai ușoară și mai bună. Cu specificații noi și parteneriate puternice, Galaxy S20 este creat pentru felul în care ne folosim telefonul în fiecare zi.

 • Muzică: Indiferent dacă abia ce v-ați trezit sau vă îndreptați spre sală, bucurați-vă de muzică personalizată, bazată pe rutina voastră, datorită integrării Spotify în Bixby Routines. Cu Music Share, extindeți conexiunea Bluetooth către un stereo din mașină sau un speaker via dispozitivul vostru, astfel încât să aveți cele mai bune călătorii cu mașina.
 • Apeluri video excepționale pe Google Duo: Puteți să faceți apeluri video cu toți cei mai importanți oameni din viața voastră pe Galaxy S20. Cu 5G, Galaxy S20 îmbunătățește experiența de apeluri video printr-o integrare cu Google Duo, aducând noi funcții Duo pe seria Galaxy S20. Acum puteți accesa Duo pentru a începe un apel video și pentru a vă bucura pentru prima dată de calitatea FHD. Google Duo este compatibil cu toate sistemele de operare, deci puteți iniția apeluri video cu oricine. Încadrați întreaga familie în cadru, folosind wide lens și vorbiți cu până la 8 prieteni, simultan.
 • YouTube în 5G: Distribuiți videoclipurile 8K mult mai rapid și mai bine. Samsung s-a parteneriat cu YouTube, astfel încât să puteți încărca videoclipurile 8K direct pe YouTube – iar datorită capacităților 5G integrate, vă puteți bucura de viteze de încărcare super rapide.[5]
 • Divertisment: Profitând de camera pro-grade a Galaxy S20, Netflix și Samsung lucrează împreună pentru a pune puterea Galaxy S20 în mâinile unor regizori renumiți pentru a crea conținut pe baza serialelor Netflix Originals. Utilizatorii se pot bucura de cel mai bun conținut marca Netflix datorită unei integrări îmbunătățite pe dispozitivele Galaxy, care permite accesul la conținut via Samsung Daily, Bixby și Finder.
 • Gaming extraordinar: Galaxy S20 duce jocurile mobile la nivelul următor. Cu un ecran de 120Hz, veți avea parte de gaming neîntrerupt. În primăvara acestui an, Microsoft, partener Samsung, va lansa Forza Street în Galaxy Store, marcând o premieră – jocul va fi disponibil și pe mobil. În combinație cu un procesor rapid, 12 GB RAM, cu sunet produs AKG și un booster de gaming care funcționează în background pentru a optimiza setările pentru performanțe maxime, Galaxy S20 oferă cea mai puternică experiență de gaming.

Fiind cea mai recentă serie de smartphone-uri flagship, seria Galaxy S20 oferă tehnologiile premium pe care fanii Galaxy le cunosc și le așteaptă. Cel mai sigur dispozitiv Samsung pe care l-a făcut vreodată, Galaxy S20 este protejat de Knox – platforma de securitate mobilă care protejează dispozitivul de la nivelul cipului până la nivelul software. Galaxy S20 are, de asemenea, un procesor nou, sigur, care protejează împotriva atacurilor bazate pe hardware.

Alimentat de o baterie mare și inteligentă, seria Galaxy S20 vine cu un încărcător rapid de 25W, în timp ce S20 Ultra suportă și încărcare 45W Super Fast. Întreaga serie este echipată cu stocare masivă standard (128 GB pentru S20; 128 GB, 256 GB și 512 GB pentru Galaxy S20 + și S20 Ultra).

GALAXY BUDS+

Cu Samsung Galaxy Buds+, puteți să vă bucurați de muzica și podcast-urile preferate. Cu sunet produs AKG, Buds+ sunt echipate cu 2 difuzoare, 3 microfoane pentru un sunet și o calitate a vocii inegalabile și o durată de viață a bateriei incredibil de lungă – până la 11 ore pentru Buds+ și încă 11 ore prin carcasă. Aplicația Buds+, „Galaxy Buds +”, este acum compatibilă și cu iOS, astfel încât vă puteți bucura de o experiență audio excelentă indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. Și, datorită parteneriatului cu Spotify, ascultați mai ușor melodiile și podcast-urile preferate printr-o singură atingere.

DISPONIBILITATEA LUI GALAXY S20

Începând cu 13 martie 2020 în România, Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra și Galaxy Buds+ vor fi disponibile într-o varietate de culori:

 • Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink
 • Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black
 • Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.