fbpx

Galaxy S7 este disponibil în culorile Pink Gold și Silver Titanium

Galaxy S7 este disponibil în culorile Pink Gold și Silver Titanium

3 iun. 2016 Știri

Pe piața locală puteți găsi deja Galaxy S7 și S7 edge în variantele Pink Gold și Silver Titanium. Noile culori sunt ideale pentru utilizatorii care își doresc un design special, elegant din sticlă și metal, la cel mai bun smartphone lansat până acum de Samsung, cu cea mai bună cameră foto disponibilă pe un smartphone, rezistență la apă și slot microSD – un dispozitiv care să îi ajute să își exprime stilul personal.

Galaxy S7_S7 edge pink Gold

Samsung Galaxy S7 și S7 edge vin cu autonomie îmbunătățită, oferită atât prin capacitatea extinsă a bateriei, cât și prin scăderea timpului necesar pentru încărcare, dispun de cameră foto cu tehnologie Dual Pixel și un obiectiv cu luminozitate F1.7. Totodată, acestea au slot pentru card micro SD, astfel încât capacitatea totală a memoriei poate ajunge până la 200GB.

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au certificare IP68, astfel că rezistă scufundate în apă la adâncime de 1,5 metri pentru o durată de 30 de minute, dar și la praf.

Galaxy S7 edge Pink Gold

„Samsung a ales să lanseze pe piața locală smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge în aceaste culori pentru a le oferi utilizatorilor mai multe opțiuni de personalizare și de exprimare a stilului personal,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

În plus, prin conectarea lor la Gear VR, utilizatorii se pot bucura de o experiență de divertisment mai captivantă ca niciodată.

Samsung Galaxy S7 și S7 edge sunt disponibile acum în culorile White Pearl, Black Onyx, Gold Platinum, Silver Titanium și Pink Gold în magazinele partenerilor oficiali Samsung.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.