fbpx

Începe a doua ediție a evenimentului GEFORCE GARAGE: Destiny of Titans

Începe a doua ediție a evenimentului GEFORCE GARAGE: Destiny of Titans

28 sept. 2017 Altele

Cei mai buni modderi și overclockeri din România vor participa pe 3-4 octombrie la Destiny of Titans, a doua ediție a evenimentului live de modding GeForce Garage, în cadrul căreia vor concura cu reprezentați de top ai modding-ului din Cehia și Polonia.

geforce-garage-live-contest-romania

Destiny of Titans este o competiție amicală. Fanii DIY vor avea ocazia să învețe de la cei mai buni specialiști în domeniu cum se realizează un proiect de modding PC.

Evenimentul va avea loc în ESL Arena, Katowice, Polonia, iar cele 3 echipe vor avea la dispoziție doar 24 de ore pentru construirea unui sistem PC personalizat cu tema jocului PC Destiny 2.

GeForce Garage 02

Evenimentul va fi transmis live pe 3 și 4 octombrie, timp de 24 de ore, pe canalul de YouTube NVIDIA GeForce România și pe pagina de Facebook NVIDIA GeForce România. Streaming-ul competiției Destiny of Titans va începe marți, ora 20:00 și se va încheia miercuri, la ora 22:00. În cadrul competiției vor fi surprinse cele mai importante momente ale build-ului, timp în care echipele din România, Cehia și Polonia vor avea posibilitatea de a comunica cu audiența pentru construirea celui mai performant sistem PC.

Echipele formate din câte 2 moderi și un prezentator vor folosi aceleași echipamente și instrumente pentru proiectul lor, personalizat cu tema Destiny 2, joc PC realizat de Activision & Bungie. Componentele hardware, inclusiv performanta placa video AORUS GTX 1080Ti, sunt furnizate de AORUS (Gigabyte), iar uneltele necesare vor fi oferite de Stanley Black și Decker. Printre partenerii evenimentului se mai numără Samsung, EKWB, Seasonic, Fractal șiGSkill, punând la dispoziție cele mai bune componente PC pentru participanți.

GeForce Garage 03

Echipa românească a câștigat votul fanilor în prima ediție a competiției GeForce Garage, cu o mai mare popularitate față de adversarii din Polonia. În acest an, George “Papa Jock” Potecă, modder cu experiență de 6 ani, 10 proiecte finalizate și 2 locuri I în competițiile de modding national, Tudor “Monstru” Bădică, campion mondial în overclocking, și Matei “Matose” Mihățoiu, desemnat campion mondial al competiției de overclocking din Taipei, Taiwan în 2010 și 2011,  vor concura împotriva echipei din Polonia, formată din Maciej ‘Urban’ Nowak, Staszek “Tips” Wiertelak și Jarek “Blackwhite” Arczynski, dar și împotriva specialiștilor din Cehia, Filip Karel, Jakub “Meteleskum” Metelka și Josef “PKBO” Dvořák, care participă pentru prima dată la evenimentul GeForce Garage.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.