fbpx

Genesis își schimbă imaginea vizuală

Genesis își schimbă imaginea vizuală

9 aug. 2021 Gaming

Genesis sărbătoreste cea de-a 10-a aniversare a brand-ului și dezvăluie noua identitate vizuală. Logo-ul Genesis a fost actualizat și este rezultatul a doi ani de muncă și consultare cu comunitatea de gaming. Noul logo va apărea pe produse în curând.

Și să vă pregătiți și pentru review-uri! 😀 Da, am ceva produse la testat de la Genesis!

Fondat în 2011, Genesis oferă produse dedicate gaming-ului menite să răspundă cel mai bine schimbărilor și nevoilor gamerilor. Denumirea produselor Genesis se inspiră din tabelul periodic al elementelor (de ex. Holm, Radon, Xenon, Argon).

În urmă cu doi ani a început procesul de rebranding care urmărea să surprindă schimbările care au loc în cadrul Genesis și să redefinească identitatea brand-ului. În cadrul procesului de rebranding a fost implicată și comunitatea de gameri, care a avut ocazia să își exprime nevoile și așteptările. Astăzi, Genesis prezintă noul logo.

Dominik Piętka, Chief Marketing Officer a declarat: „Este un eveniment deosebit pentru noi, finalizăm acest rebranding al portofoliului nostru de produse dedicate gaming-ului. Genesis este pe piață de 10 ani, iar comunitatea de gameri care s-a adunat în jurul brand-ului a contribuit enorm la succesul nostru. Suntem foarte recunoscători utilizatorilor noștri pentru încrederea acordată, iar această nouă identitate vizuală este menită să se alinieze cu cine suntem astăzi și cu cine vom fi în viitor”

Cu ocazia aniversării, Genesis a pregătit o serie limitată de produse, care vor fi lansate treptat. De asemenea, Genesis va prezenta mai multe game de produse în curând.

Restul produselor din portofoliu vor fi, la rândul lor, supuse unui proces de rebranding. Pentru mai multe informații legate de rebranding accesați site-ul.

Mai multe imagini sunt disponibile aici.

De la debutul său pe piață în 2011, Genesis a oferit o gama largă de accesorii și periferice de gaming la un preț competitiv, dezvoltând și îmbunătățind în permanentă produsele oferite. Fiabilitatea și calitatea produselor sunt asigurate de numeroase teste, fiind apreciate de cele mai importante publicații de tehnologie.

Design-ul modern, funcționalitatea și cele mai noi tehnologii utilizate în producția de accesorii fac din produsele Genesis o alegere frecventă a gamerilor din toată Europa.

www.genesis-zone.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.