fbpx

Gran Turismo Sport pe PlayStation 4, PlayStation 4 Pro și PlayStation VR

Gran Turismo Sport pe PlayStation 4, PlayStation 4 Pro și PlayStation VR

29 oct. 2017 Jocuri

Sony Interactive Entertainment a lansat Gran Turismo Sport, unul dintre cele mai așteptate jocuri ale acestui an, exclusiv pentru consolele PlayStation 4 și PS4 Pro, dar este compatibil și cu PlayStation VR.

Evenimentul de lansare în România a fost unul tare reușit, chiar nu mă așteptam să mă distrez așa tare. Am mers cu un BMW ce avea cutie automată, prima dată când conduc o mașină ce are cutie automată, am testat un pic și un Porsche Panamera și o mașină de curse folosită la antrenamente. Nu cred că trebuie să vă explic ce senzație superbă este să conduci o mașină cu 170km/h pe un circuit de curse, dar am pus atâtea frâne la curbe și am accelerat brusc de atât de multe ori încât după două ture de circuit am amețit foarte tare, mai tare decât în jocul Gran Turismo Sport pe PlayStation VR.

 

Evenimentul de lansare a fost foarte bine gând pentru că mai întâi am testat jocul pe PlayStation 4, PS4 Pro și PlayStation VR, apoi ne-am mutat pe circuit. Și am fost mirată să descopăr cât de multe asemănări sunt între joc și realitate.

Cel mai nou titlu al seriei create de studioul Polyphony Digital Inc. vine cu o grafică extraordinară, posibilă datorită puterii de procesare superioare oferite de sistemele PS4 și PS4 Pro. Pentru prima dată în istoria de aproape 20 de ani din spatele francizei Gran Turismo, în GT Sport jucătorii își pot crea o carieră online, pot concura cu adversari reali și astfel vor fi la numai un pas de a ajunge campioni în competițiile certificate Federation Internationale de l’Automobile (FIA).

Gran Turismo Sport folosește tehnologii de ultimă generație precum 4K și HDR, totul la 60 de cadre pe secundă. Polyphony Digital Inc. nu a pus accentul numai pe grafică, ci a recreat cu acuratețe modul în care mașinile se comportă pe circuit, astfel, linia de demarcare dintre realitate și virtual devine aproape insesizabilă.

Gran Turismo Sport_2

Anul acesta, gamerii vor putea alerga de pe străzile din Tokyo, pe iconicul circuit Nurburgring și până pe cele mai grele trasee de raliu. Gran Turismo Sport pune la dispoziția jucătorilor 17 circuite, cu peste 40 de variante de piste, dar și peste 150 de mașini recreate cu fidelitate, de la autoturisme de zi cu zi, la bolizi cu sute de cai putere și până la automobile concept.

Specificații cheie:

  • Fidelitate grafică – compatibil cu cele mai noi tehnologii, printre care 4K, HDR, Wide Color
  • Sport Mode – modul avansat de căutare a oponenților în funcție de propriul nivel de experiență, așa cum a fost propus de FIA
  • Arcade Mode – curse contra jucătorilor virtuali, cu posibilitatea setării propriilor reguli, inclusiv un lobby pentru inițierea de sesiuni de gaming cu prietenii
  • Livery Editor – personalizarea exteriorului mașinii cu o selecție infinită de elemente
  • Scapes – fotografierea virtuală a oricărei mașini din GT Sport în peste 100 de destinații exotice de pe glob, cu un control absolut asupra setărilor precum iluminarea dinamică, diafragma și distanța focală
  • Suport pentruPS VR – Gran Turismo Sport integrează un nou mod, VR Tour, care permite jucătorilor să vizualizeze interiorul mașinii la un unghi de 360 de grade și să concureze împotriva AI-ului, alegând din peste 140 de modele de autoturisme, pe toate circuitele jocului.

Istoria_GT Sport

Gran Turismo Sport este disponibil din 18 octombrie 2017 pentru PlayStation 4 și PlayStation 4 Pro, fiind compatibil cu sistemul de realitate virtuală PlayStation VR.

Comentarii

  1. Vreau și eu sa conduc mașinile alea.. Sigur a fost o experiență unica și memorabila. Nu ai cum sa nu ramai fără cuvinte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.