fbpx

Hai la European Road To BLIZZCON – Cea mai tare competitie de ESports din Europa

Hai la European Road To BLIZZCON – Cea mai tare competitie de ESports din Europa

18 sept. 2015 Altele, Jocuri

Media Galaxy, Netzah Game, Blizzard Entertainment și ESL te invită la 2015 European Road to BlizzCon, ultima etapă europeană pentru jucătorii profesioniști de Heroes of the Storm, Hearthstone și World of Warcraft înaintea BlizzCon 2015.

RtB2015

Cu această ocazie, Media Galaxy și Netzah Game invită cinci pasionați de gaming din România să-și petreacă weekendul la Praga în perioada 2-5 octombrie 2015, oferind transport și cazare plus acces VIP în cadrul evenimentului. Înregistrarea este acum posibilă prin intermediul paginii dedicate concursului, iar cei cinci norocoși vor fi aleși în urma unei trageri la sorți ce va avea loc pe data de 21 septembrie.

2015 European Road to BlizzCon este un eveniment ce va găzdui cele mai noi jocuri Blizzard Entertainment într-o suită de activități care mai de care mai interesante. Participanții vor putea urmări finalele campionatelor europene de Heroes of the Storm, Hearthstone și World of Warcraft organizate în colaborare cu ESL și cu premii totale de 300.000 USD, cât și meciuri demonstrative de StarCraft II: Legacy of the Void. Nu în ultimul rând, cei prezenți vor putea juca Overwatch pe unul din cele 120 de PC-uri disponibile sau vor putea admira cele mai bune costume ale pasionaților de cosplay din universul Blizzard.

European Road to BlizzCon are loc la O2 Arena din Praga, în perioada 3-4 octombrie 2015. Pentru mai multe detalii în legătură cu acest eveniment vizitați

Comentarii

  1. Visul oricarui gamer… nici in vise nu-mi pot imagina o astfel de experienta.. noroc Georgiana!!! Poate avem noroc , multumim de pont.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.