fbpx

Hearthstone este disponibil și pe smartphone-uri

Hearthstone este disponibil și pe smartphone-uri

22 apr. 2015 Jocuri

Noul meu joc preferat de pe smartphone este acum Hearthstone. V-am tot povestit de acest joc free-2-play creat de Blizzard Entertainment, un trading card game ce dă dependență.

Hearthstone

Hearthstone este un joc foarte simplu și rapid, meciurile durează între 5 sau 20 minute și nu necesită o atenție permanentă, fiind astfel perfect de jucat în pauză, în autobuz, în parc etc.

Hearthstone®: Heroes of Warcraft este acum disponibil pentru telefoanele mobile cu sistem de operare iOS și Android, fiind de câteva luni disponibil pentru tablete. Această versiune a jocului vine cu o nouă interfață, special adaptată pentru ecrane mai mici.

“Suntem bucuroși să-i invităm în cadrul comunității Hearthstone și pe cei care se joacă pe telefoane mobile,” a afirmat Mike Morhaime, CEO și cofondator Blizzard Entertainment. Gameplay-ul Hearthstone este perfect pentru gaming oriunde ai fi, iar cu versiunea pentru telefoane mobile poți juca rapid un meci pe telefonul tău.”

Hearthstone: Heroes of Warcraft este un joc de cărți cu un ritm alert, dar ușor de învațat, oferind diverse moduri de joc, de la meciuri în Arena, până la meciuri împotriva unor personaje virtuale sau chiar împotriva prietenilor tăi. Versiunea pentru telefoane mobile include toate caracteristicile și tot conținutul prezent în versiunile pentru Windows, Mac și tablete mobile, inclusiv Goblins vs Gnomes, Curse of Naxxramas, cât și noua aventură Blackrock Mountain. De asemenea, jucătorii vor avea acces și la colecția personală de cărți în momentul în care vor intra în joc pe telefonul mobil și se vor autentifica folosind contul propriu.

20150306161914335

Pentru a celebra lansarea acestei versiuni de Hearthstone, oricine termină un meci pe un telefon mobil, în oricare din modurile prezente în joc, va primi gratuit un pachet de cărți din setul original al jocului. Oferta este de asemenea valabilă și pentru cei care termină un meci pe tablete mobile. Chiar daca ai căștigat sau ai pierdut meciul, un pachet de cărți este al tau, indiferent de modul în care ai jucat (Play, Arena sau Practice).

Pentru mai multe informații despre Hearthstone, vizitați playhearthstone.com, pentru ca apoi să obțineti jocul prin intermediul Google Play sau Apple App Store.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.