fbpx

Hearthstone primește un nou expansion în august – The Grand Tournament

Hearthstone primește un nou expansion în august – The Grand Tournament

27 iul. 2015 Jocuri

Jocul meu preferat, Hearthstone: Heroes of Warcraft, va primi un nou expansion.

The_Grand_Tournament_Banner_png_jpgcopy

Pe data de 22 iulie 2015, în cadrul streamului Oficial PlayHearthstone, a fost anunțat următorul expansion pentru Hearthstone: Heroes of Warcraft, denumit The Grand Tournament, alături de un sneak peak pentru câteva din cărțile noi introduse, precum și meciuri demonstrative cu deck-uri prestabilite de Blizzard care aveau scopul de a arăta o mică parte din ele în acțiune.

Data de lansare a expansionului nou va fi către sfârșitul lui august.

The Grand Tournament este un Expansion, nu un Adventure, așa cum sunt Naxxramas sau Blackrock Mountain. El este comparabil cu Goblins Vs Gnomes ca mărime.

WDLT4AX683E61437158904355

The Grand Tournament este asemănător cu Argent Crusade din World Of Warcraft. Scopul inițial al Argent Crusade era să găsească cei mai buni campioni ai lumii prin intermediul unui turneu. Acești eroi urmau să fie trimiși în cea mai grea misiune pentru a învinge  forțele răului (The Lich King). Varianta Hearthstone a acestui turneu este, desigur, luată mult mai în glumă, în stilul caracteristic Hearthstone.

5XI0UI082N4T1437173182923

The Grand Tournament va introduce nici mai mult, nici mai puțin de 132 cărți noi, printre care noi legendare și multe combo-uri noi și interesante. Vor fi adăugate destule cărți pentru a construi Pirate deck-uri.

O altă noutate adusă este INSPIRE. Cărțile care au acest keyword vor avea bonusuri sau acțiuni care se vor activa atunci cand eroul folosește Hero Power-ul. Minionii Inspired vor primi +1 Atac, Windfury, -1 Mana cost, Health Restore, etc.

6GAKN1XSQLOV1437159022065

Evident că noile cărți vor fi disponibile și în Arena, iar pachetul nou va putea fi câștigat ca arena reward. Arena nu va mai da un singur tip de pachet, începând cu lansarea acestui expansion, în Arena rewards vor fi toate tipurile de pachete.

Desigur, și un nou playing board va fi introdus în joc, board despre care producătorii zic că ar fi cel mai complex și cel mai interesant board introdus până în prezent.

The_Grand_Tournament_Board_png_jpgcopy

Preorder:

Pachetul nou poate fi luat de la shop sub forma de preorder – 50 pachete – 34.99 Lire (Android/Mac/PC) sau 39.99 Lire pentru iOS. Pachetele vor rămâne sigilate până la ziua lansării, dar odată cu preorderul de pachete veți primi și un card back pentru a vă lăuda cu el instant.

YN7I9O6EROD51437158167864

Cu acest expansion jocul va deveni mult mai variabil și vor apărea noi stiluri de joc și noi combinații de cărți din ce în ce mai interesante.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.