fbpx

Hearthstone – Whispers of the Old Gods

Hearthstone – Whispers of the Old Gods

11 mart. 2016 Jocuri
Cu ocazia deschiderii stream-ului pentru turneul Hearthstone Americas Winter Championship, am avut parte de un anunț special din partea developerilor Hearthstone (ca de obicei am avut parte de entuziasmul lui Ben Brode, care este molipsitor).

La evenimentul transmis live, s-a discutat despre cel mai nou expansion Hearthstone, care este anunțat azi, 11 martie 2016, la aniversarea a doi ani de la lansarea Hearthstone.

Whispers of the Old Gods va fi disponibilă pentru PC, tablete Windows, iOS și Android, precum și pentru telefoane mobile, iar pachetele de cărți aferente vor putea fi câștigate în modul Arena, precum și achiziționate cu gold în joc sau pe bani reali la prețuri identice cu cele pentru alte pachete Hearthstone.

Whispers_of_the_Old_Gods_Key_Art
Noul expansion se numește: Whispers of the Old Gods și se va lansa la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai. Acest expansion aduce 134 cărți noi.

Povestea ne arată cum mulți dintre minioni au fost corupți de către The Old Gods, rezultând minioni noi. Astfel:
– Loot Hoarder devine Polluted Hoarder
– Antique Healbot devine Corrupted Healbot
– Doomsayer devine Validated Doomsayer.
C_Thun_png_jpgcopy
Cei 4 Old Gods  C’Thun, Y’Shaarj, Yogg-Saron și N’Zoth sunt reprezentați fiecare de către o carte Legendară care interacționează cu anumite cărți noi.
De exemplu, C’Thun interacționează cu 16 cultiști, cartea Beckoner of Evil are ca putere: Give C’Thun +2/+2.
Twilight_Elder_png_jpgcopy
Pachetul nou o să fie disponibil pentru cumpărare în shop imediat cum se lansează expansionul  Whispers of the Old Gods. Fiecare jucător va primi, dacă se loghează la lansare, 3 pachete din Expansionul The Old Gods, iar îndată ce deschide primul pachet din deck-ul nou va primi Beckoner of Evil alături de C’Thun.
Noile cărți vor fi disponibile în Arena pentru toți jucătorii, iar pachetul nou va fi adăugat la reward-urile posibile.
Whispers_of_the_Old_Gods_Logo_png_jpgcopy
Începând cu data de 14 martie vom putea cumpăra în avans 50 card packs la prețul de 49.99$ (sau în moneda alternativă), alături de care vom primi un Card Back special inspirat din C’Thun.
Toate cărțile noi vor fi dezvăluite de-a lungul săptămânilor care urmează, unele fiind dezvăluite chiar la turneul Hearthstone Americas Winter Championship. Iar cu ocazia noului patch vor fi introduse și modurile Standard și Wild.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.