fbpx

Heroes of the Storm 2.0 – Descoperă ce aduce nou

Heroes of the Storm 2.0 – Descoperă ce aduce nou

27 apr. 2017 Gaming

De ieri, 26 aprilie 2017, Heroes of the Storm a evoluat în varianta 2.0.

Modificările aduse sunt consistente și vor să adauge în primul rând calitate, dar și multe feature-uri prezente și apreciate în alte jocuri Blizzard sau non-Blizzard.
Alături de acest revamp se lansează și Genji, un personaj venit din universul Overwatch, asasin extrem de mobil în mâini capabile.

Sistemul de progresie nou se bazează pe niveluri ale contului, nelimitate, calculate ca suma nivelurilor eroilor jucați. La fiecare nivel nou primești Loot Chest sau alte premii.
Genji_Ability_Q_Shuriken_png_jpgcopy
Un scurt rezumat al noutăților prezente în HoTS 2.0:
– O valută nouă în joc (Currency). În total sunt 3 valute în joc:
  • Gold: Primit la anumite niveluri ale eroilor, terminarea Quests sau la terminarea jocurilor. Este folosit în principal pentru cumpărarea eroilor noi
  • Shards: Primit la deschiderea itemelor duplicate din Cutii. Folosit în principal pentru craftarea itemelor cosmetice pentru eroi.
  • Gems: Primit la anumite niveluri ale contului. Folosit pentru deblocarea eroilor sau a itemelor disponibile în Shop (Stim packs, Loot Chests etc). Poate pica random și la sfârșitul jocurilor.
– Nivelul 40 maxim al contului a fost eliminat/înlocuit cu un nivel nou, nelimitat, calculat ca suma nivelurilor tuturor eroilor jucați. Fiecare nivel nou va fi acompaniat de rewards.
Genji_Ability_R1_Dragonblade_png_jpgcopy
Loot Chests. Diverse pachete care pot conține eroi dar și iteme cosmetice pentru eroi, Skin-uri, Emojis, Voice Lines, announcer packs (Schimbă vocea jocului, nu a eroului), bannere și altele. Loot Chest-urile pot fi de mai multe feluri în funcție de calitatea itemului garantat (Common, Rare, Epic, Legendary), dar și Loot Chest specific pentru un anumit erou, care garanteaz[ cel puțin un item doar pentru acel erou. Acestea din urmă le primești la nivelurile superioare ale eroului respectiv. Duplicatele se transformă în Shards.
– Hartă nouă: Hanamura. Hartă inspirată din universul Overwatch, care prezintă castelul Shimada, casa lui Genji. Harta este câștigată prin mecanică de tip Escort Payload plus eliminarea boss-ului Enforcer. Mercenarii pot ajuta sau încurca inamicul.
– Loadout: Personalizarea eroului cu care urmează să joci în cele mai mici detalii: De la skinul folosit, la mount, voice lines, Emoji sau Banner.
Pentru o prezentare mai detaliată a feature-urilor noi:

Ne vedem pe câmpul de luptă!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.