fbpx

Heroes of The Storm – update-uri Blizzcon 2015

Heroes of The Storm – update-uri Blizzcon 2015

10 nov. 2015 Jocuri
Heroes of The Storm primește și el upgrade-uri. La începutul prezentării de la Blizzcon 2015 am urmărit descrierea detaliată a procesului prin care dezvoltatorii Heroes of the Storm trec pentru a lansa un nou erou, proces care durează aproximativ 20 săptămâni.
KEYART_ArenaFinal_Flat_tif_jpgcopy
Se vor lansa 3 eroi noi: GhoGall, Lunara și Greymane
Lunara:
Lunara este un erou Dryad, ranged assassin inspirat din WarCraft 3. Ea nu are mount, doar un movement speed buff. Pasiva ei este o toxină care este de tip DoT (Damage over Time).  Abilitățile sale se combină perfect cu toxina pe care o împrăștie atacând.
Greymane:
Greymane este un Worgen Shapeshifter inspirat din universul World of Warcraft. Greymane poate schimba, cu ajutorul E-ului, între forma sa umană și cea de worgen. Cât timp este în forma Worgen, Greymane este Melee, dar când este în human form se poate folosi de pistolul său pentru atacuri de la distanță. Fiecare skill al său are 2 alternative, una pentru forma umană și una pentru forma sa Worgen.
ChoGall:
ChoGall este un ogre cu 2 capete care este extrem de unic pentru universul Moba, din punct de vedere al controlului. ChoGall a fost văzut prima dată în WarCraft II în 1992. ChoGall a fost prezent pe lista de eroi inițiali ai Heroes of the Storm, dar a fost pus pe hold odată cu introducerea talentelor. ChoGall este un erou care va fi controlat de 2 jucători diferiți. Acest lucru a dus la îmbunătățirea lui pentru a combate faptul că echipa care îl are pe ChoGall are, teoretic, 4 campioni versus 5 ai inamicului.
Cho este principalul, erou de tip Warrior. El controlează mișcarea corpului și basic attack-urile.
Gall este Caster, nu are nici un impact asupra mișcării corpului ci doar castează spelluri.
ChoGall este unic prin acest design. Abilitatea E poate fi folosită la puterea sa maximă doar când ambii jucători colaborează. (Cho aruncă bila de spini, iar Gall o detonează)
ChoGall nu poate fi cumpărat, el va fi primit de către toți participanții BlizzCon 2015, atât cei care au fost fizic acolo, dar și pentru cei care au avut Virtual Ticket.
Ca sa obții ChoGall, daca nu ai fost la BlizzCon 2015 trebuie să câștigi 2 jocuri cu cineva care are ChoGall, jucând pe Cho sau Gall și vei primi și tu eroul. De asemenea, la 4 win-uri cu ChoGall alături de un partener care nu îl are, primești 2.200 gold.
2015-10-21_HeroesOfTheStorm_TowersOfDoom_HeadlessHorseman_GroupShot_02_Med_tga_jpgcopy
Tracer:
Celebra eroină din Overwatch va fi prezentă și în Heroes of the Storm, cel mai probabil aproape de lansarea jocului.
Toți eroii noi vor avea skinuri și se vor lansa alte skinuri și mounts pentru cei deja consacrați.
De asemenea, pe lângă eroiii noi anunțați în cadrul BlizzCon, vom avea și noi Battlegrounds.
Arena: Unul din aceste noi Battleground-uri este Arena, un nou game mode care se învârte în jurul ideii de a duce acțiunea la maxim, prin Random Hero Selection, sau a gameplay-ului care se focusează pe un singur obiectiv.
Ca durată, Arena este considerabil mai scazută comparată cu modul normal de joc.
Momentan sunt câteva condiții de joc:
2015-10-22_HeroesOfTheStorm_Arenas_3v3Shot_01_Med_tga_jpgcopy
  • Random. Fiecare primește 3 alternative în cadrul rolului său ( Warrior, Assassin, Support, Specialist)  și alege din acele 3. Echipa poate avea mai mulți eroi de același fel, depinde de jucători ce aleg. Există posibilitatea ca toți să primească același erou sub anumite condiții.
  • Eroii nu au talente.
  • Toți încep la nivelul 10 fără să mai crească în nivel.
  • Singura alegere pe care o fac este între cele 2 abilități ultimate la începutul jocului
  • Respawn time de 15 secunde
  • Hartă considerabil mai mică
  • Momentan 2 Arena Battlegrounds
  • Multe alte idei în dezvoltare
Nou Battleground:
Towers of Doom este un nou battleground cu tematică spooky, de Halloween, battleground  în care mecanica de bază este faptul că atunci când distrugi un turn, el nu explodează ci devine al echipei tale.
TowersOfDoom_v014_edit_AP_tga_jpgcopy
Heroes of the Storm este Free-To-Play și se poate instala și juca direct din clientul Battle.net.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.