fbpx

Hickery Music

Hickery Music

23 mart. 2014 Altele, Aplicatii

Acum vreo două săptămâni am descoperit un site genial!  www.music.hickery.net

hickery

De fapt Hickery Music este o aplicație web unde poți asculta toate melodiile care îți plac.

De unde știe aplicația ce melodii îți plac? Foarte simplu!

Aplicația afișează toate melodiile/clipurile video cărora le-ai dat like sau pe care le-ai postat pe facebook. Totodată poți distribui melodiile pe facebook sau crea playlisturi. Iar în tab-ul Discover vei găsi recomandări personalizate bazate pe preferințele tale, toate melodiile putând fi sortate după genul muzical.

Screenshot 2014-03-23 14.20.58

Screenshot 2014-03-23 14.19.07

hickery music

M-am bucurat enorm când am descoperit melodii de care chiar uitasem sau melodii mai vechi pe care am uitat să le salvez undeva.  Și m-am bucurat la fel de mult când am aflat că acestă aplicație a fost creată de doi români ->

„Cine sunt fondatorii?

Echipa Hickery Music are doi fondatori, pe Mircea Dima și Florian Marcu. Ambii au reușit să se evidențieze încă din liceu prin rezultate excepționale la concursuri și olimpiade internaționale de informatică iar apoi au continuat să se blindeze cu experiență prin internshipuri la companii internaționale.

Mircea a fost în internship la Adobe (București), Facebook (Palo Alto) + alte 3 joburi printre care și la Balaur.ro. El a făcut masterul la Vrije Universiteit Amsterdam iar în 2013 a fost unul dintre membrii comisiei științifice de la IOI (Olimpiada Internațională de Informatică) și cel mai probabil va reveni și în 2014.

Florian a participat și el la numeroase competiții și olimpiade naționale și internaționale, a fost și membru al lotului de informatică restrâns în 2008. A avut internship la Adobe (București) și Twitter (San Francisco) iar în prezent face un master la Facultatea de Matematică și Informatică de la Unibuc unde este și Teaching Assistant.” – worldit.info

Acum știu ce site o să folosesc ca să ascult muzică la muncă!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.