fbpx

hipMenu – Cum o aplicație îți poate schimba pauza de prânz

hipMenu – Cum o aplicație îți poate schimba pauza de prânz

24 nov. 2017 Aplicatii

Există destul de multe aplicații online sau mobile prin care poți comanda de mâncare. Mai toate oferă cam același lucru – doar posibilitatea de a comanda și a plăti online mâncarea dorită. Poate designul este modificat, poate primești puncte bonus la comenzi, poate au restaurante diferite, dar niciuna nu vine cu ceva nou, o funcție cu adevărat revoluționară. Toate, în afară de platforma online hipMenu.

L.E. Calif tocmai a anunțat că din luna ianuarie o să livreze mâncare prin intermediul aplicației hipMenu:

hipMenu nu este doar o aplicație pentru Android și iOS, este o platformă ce se poate accesa și din browser – deci de pe orice device conectat la internet. Eu una prefer varianta desktop pentru că pot vedea pozele din meniu la o rezoluție mai mare, dar am și varianta mobilă instalată pe telefon ca să pot comanda mâncare mai rapid, indiferent de locația unde mă aflu – chiar și în metrou în drum spre casă.

hipMenu-prezentare-10-Andrei-7

Dar ce este special la această aplicație? Pentru că v-am spus că este unică. Posibilitatea de a oferi prietenilor/colegilor acces la comanda voastră și de a plăti separat produsele comandate.

Pe scurt: Tu îți accesezi contul și alegi restaurantul de unde vreți să comandați, apoi alegi link-ul pentru comandă de grup și îl oferi tuturor celor care vor să comande cu tine. Ei accesează link-ul și își adaugă mâncarea preferată, pot chiar să și plătească online ce au comandat. Transportul, dacă e cazul, se împarte la numărul de persoane care au comandat, iar cei care nu au plătit cu cardul pot alege plata ramburs. După ce comanda e finalizată, mâncarea o să ajungă la tine cu etichete speciale cu numele celui care a comandat fiecare produs, numele produsului, ingredientele speciale, suma de plată și alte mențiuni speciale – așa fiecare primește exact ce a comandat.

2017-11-15_1802_001

Avantajele utilizării platformei hipMenu sunt extrem de vizibile mai ales în birourile unde se comandă mâncare zilnic în cantități mari.

Video-ul de mai jos vă oferă și toate detaliile de care aveți nevoie pentru a plasa o comandă pe site-ul www.hipmenu.ro:

 

Iată câteva dintre avantaje cele mai importante ale platformei hipMenu:

aplicația este extrem de ușor de folosit, trebuie doar să vă hotărâți de la ce restaurant vreți să mâncați. Au chiar și Subway!!!

Screenshot_20171124-153004

restaurantele se pot sorta și pe categorii

– în platformă sunt disponibile restaurante în exclusivitate: FabioPizza, ZenSushi, Portobello, LaMama + Calif din luna ianuarie 2018.

fr

– fiecare restaurant are un meniu cu toate mâncărurile și băuturile ce se pot comanda

meniul se poate traduce în mai multe limbi – în cazul în care ai prieteni/colegi care nu știu bine româna

– fiecare preparat este însoțit și de o poză foarte bine realizată și de o listă cu toate ingredientele folosite. De multe ori pozele sunt realizate chiar de către cei de la hipMenu.

Screenshot_20171124-152942

la comanda de grup se generază un link unic pe care îl poți oferi oricui pe Facebook Messenger, mail, WhatsApp, sms, Viber, sau orice altă aplicație folosiți. Fiecare adaugă la comandă produsele dorite și datele se salvează la comun.

fiecare participant la comanda de grup poate alege preparatul dorit și îl poate personaliza cu ingrediente în plus sau în minus

2017-11-15_1803_002

– cel care a selectat restaurantul și a oferit link-ul de acces poate seta dacă plata individuală a produselor este obligatorie sau nu. El poate seta ca fiecare să plătească cu cardul ce a comandat, fără posibilitatea de a plăti ramburs.

la finalizare comenzii primești notificare cu timp de livrare

– preparatele livrate vin cu etichete speciale pe care este trecut numele celui care a comandat, preparatul, ingredientele și suma de plată (dacă mai ai ceva de plată).

IMG_20171115_190941

Destul de multe avantaje, nu?

În plus, cei de la hipMenu promit că nu te vor deranja cu notificări sau cu oferte promoționale. Ei spun că nu vor accepta niciodată să promoveze un anumit restaurant, dar pe viitor îți vor sorta lista restaurantelor în funcție de preferințele tale. Singurele notificări pe care le vei primi vor fi legate de comanda ta (de ex. timpul de livrare) sau notificări importante legate de utilizarea aplicației.

Screenshot_20171124-152924

Aplicația este realizată de niște clujeni ambițioși ce pun User Experience-ul pe primul loc. Ea este disponibilă în Cluj, Timișoara, Oradea și mai nou în București. În București se extinde treptat, deocamdată doar zona de mai jos este valabilă pentru livrări. Sunt disponibile 45 de restaurante în București cu 55 de locații, 100 de restaurante în Cluj, 20 în Oradea și 45 în Timișoara, dar cu siguranță numărul lor o să crească.

hipMenu-prezentare-10-Andrei-10

În aplicație poți salva cardul tău bancar pentru a plăti mai repede. Dar stai liniștit, datele nu sunt stocate de către cei de la hipMenu.

Ce mi-a plăcut mult la clujenii de la hipMenu este că oferă un serviciu complet, atât pentru clienții finali cât și pentru restaurante. hipMenu pune la dispoziția restaurantelor o platformă specială unde pot vedea comenzile primite, tablete de pe care pot accesa platforma și imprimante pentru etichete speciale ale comenzii. În plus, ei pun la dispoziția restaurantelor mai mici și un sistem de livrare cu șoferi selectați și instruiți pentru livrarea comenzilor, mașini și echipamente de izolare termică. Iar dacă o comandă nu a fost preluată rapid de restaurant, cei de la hipMenu sună reprezentantul restaurantului și îi reamintesc că au o comandă urgentă de livrat. Un alt avataj pentru restaurante e că vor avea în viitor acces la statisticile aplicației, ca de exemplu: cele mai comandate preparate, ingredientele extra solicitate, feedback-ul clienților etc.

Așadar, platforma hipMenu nu este extrem de utilă doar clienților finali, ci poate ajuta foarte mult și restaurantele, mai ales pe cele mai micuțe care încă nu au toată logistica de livrări pusă la punct.

IMG_7069

Eu am testat cât e de ușor să comanzi în grup la FabioPizza.

 

Comentarii

  1. Foarte interesanta aplicatia si chiar as comanda online mancare daca ar fi disponibila si la mine in oras. Are multe avantaje ,sper sa se extinda in mai multe judete.

  2. Desi cunoșteam detalii despre aplicație, azi după recomandarea ta si explicatii stiu să o utilizez perfect

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.