fbpx

HONOR 90 – Poze reușite în orice condiții

HONOR 90 – Poze reușite în orice condiții

30 nov. 2023 Smartphone-uri

Fie vară, toamnă sau iarnă, pozele realizate cu HONOR 90 or să surprindă foarte bine culorile oricărui anotimp. Eu am luat smartphone-ul de la HONOR la o plimbare spre munte și am trecut rapid de la o atmosferă însorită, la toamnă și apoi direct la iarnă. Am făcut poze la peisaj, selfie-uri, câteva filmulețe și toate au ieșit foarte bine.

Review video:

La prețul de aproximativ 2.200lei, HONOR 90 oferă multe specificații bune, și nu doar la camera foto.

Design-ul este unul simplu, plăcut, cu mici detalii ce fac diferența dacă te uiți cu mare atenție la el. De exemplu, ring-urile de pe lângă sistemul de cameră foto este inspirat din bijuterii elegante și fazele lunii – Moon Phase se cheamă.

Și spatele, culoarea de pe spate, îmi place, mai ales că nu rămân mai deloc amprente. Dar smartphone-ul este disponibil și pe negru lucios sau alb/argintiu cu un model special pe spate.

Forma este una plăcută, ușor curbată, perfect de ținut în mână – cu o greutate de doar 183 grame și o grosime de 7,8mm.

Ecranul de 6.7 inci este super luminos, este AMOLED cu o rezoluție de 1,5K (2664x1200px) și un refresh rate de 120Hz, cu o saturație mare de pozele se văd mai bine pe ecranul telefonului decât pe PC, dar are și un sistem de atenuare PWM de 3840Hz ce împiedică obosirea ochilor. Este curbat și are certificare TUV Rheinland Flicker-free ca să fii sigur că o să vezi imaginea perfect.

Ca performanță, procesorul Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition aduce WiFi6 pe acest telefon. Mie îmi place mult că are o capacitate mare de stocare 12GB RAM și 512GB memorie internă, ca să păstrezi toate pozele realizate cu HONOR 90.

Dar răcirea este pe întreg telefonul, ceea ce nu-l lasă deloc să se încălzeacă. Eu am observat decât să se încingă, chiar dacă pe munte mi-ar fi plăcut un pic să-mi țină cald la mâini.

Are NFC – poți plăti cu telefonul, este Dual-SIM – poți folosi 2 cartele SIM, are și eSIM – poți folosi și cartele SIM digitale, are Bluettoth 5.2 – te conectezi ușor și rapid la orice alt device, are senzor de amprentă pe ecran și recunoaștere facială – ca să ai toate datele în deplină siguranță. Dar nu are încărcare wireless, ceea ce nu este un minus pentru mine.

Bateria de 5000mAh te ține o zi întreagă fără probleme, chiar dacă faci multe poze. Iar încărcarea rapidă de 66W SuperCharge HONOR19 încarcă telefonul de la 0 la 20% în 5 minute.

Și ai cu ce să faci poze! Cu o cameră foto de până la 200MP wide ce filmează 4K!, o cameră ultra-wide și macro de 12MP și o cameră de 2MP de profunzime ce te ajută mult în modul Portrait.

Există multe moduri de fotografiere, dar mie îmi place mult să folosesc modul Portrait – Portrait8 Multifocal, ce nu blurează prea mult elementele importante și totul arată cât mai natural.

Iată câteva poze realizate cu HONOR 90:

zoom 2x
ultra-wide
ultra-wide

Utilă este și camera de 12MP macro și ultra-wide care se ajută să surprinzi imagini mai speciale care ies în evidență prin unghiuri largi de vizualizare.

Selfieurile chiar arată foarte bine, camera frontală de 50MP are și mod ultra-wide de 0.8 ce te ajută să prinzi mai multe persoane în poză. Iar camera frontală filmează 4K! Genial dacă îți place să te filmezi pentru youtube, TikTok sau story-uri.

selfie wide
selfie ultra-wide

La 2.100lei, HONOR 90 oferă niște specificații foarte bune, dar dacă tot ți se pare mare prețul – ceea chiar nu cred ca este cazul – mai există și versiunea honor 90 Lite ce costă doar 1.300lei.

Mie mi-a plăcut mult la HONOR 90 cum face poze, la prețul ăsta nu mă așteptam să facă poze așa reușite. Filmarea 4K și pe camera frontală și pe cea principală este un alt mare plus, la fel și bateria mare de 5.000mAh, ca să poți face multe poze și video-uri 4K.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.