fbpx

HORIZON este acum şi în România

HORIZON este acum şi în România

30 oct. 2016 Altele

UPC România lansează, la nivel naţional, platforma HORIZON, ce oferă o experiență de televiziune complet nouă. Experienţa video HORIZON este adusă în casele clienţilor UPC prin intermediul mediabox-ului cu acelaşi nume.

HORIZON le oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă când și unde urmăresc programele preferate, prin intermediul funcției Replay. Cele mai populare programe sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizorul principal, cât și pe device-uri mobile prin Horizon Go.

Horizon-3

Mai mult, HORIZON dispune de un portal de aplicaţii în care vor regăsi cele mai populare și îndrăgite aplicații pentru toată familia printre care: Cinemagia, Euronews sau Vimeo, prin intermediul cărora clienţii au acces oricând la videoclipuri și informații de ultimă oră. Fiind o platformă deschisă, UPC va introduce în permanenţă aplicaţii noi, atât locale cât şi internaţionale, de notorietate. De asemenea, UPC va pune la dispoziţia dezvoltatorilor locali instrumentele necesare pentru a crea noi aplicaţii.

HORIZON este un mediabox HD, acesta devenind principalul echipament pe care UPC îl va oferi clienţilor. Interfața noului HORIZON permite o navigare ușoară, simplă și prietenoasă, astfel că funcțiile de recomandare și căutare permit o găsire rapidă a conținutului, indiferent dacă este vorba despre filme sau seriale, programe înregistrate sau în curs de difuzare. Clienţii care doresc să păstreze programele preferate înregistrate, pe o perioadă mai lungă de timp, au posibilitatea înregistrării pe un hard disk extern cu funcţia DVR.

Horizon-1

Până la finalul anului, toţi clienţii care au HORIZON se pot bucura de promoţia UPC: la orice bilet de cinema cumpărat din Aplicaţia Cinemagia, în oricare din zilele săptămânii în cinematografele înscrise în program, clienţii beneficiază de al doilea bilet gratuit.

UPC le oferă clienţilor de internet şi televiziune şi serviciul Horizon Go, prin intermediul căruia au acces la 60 de canale TV şi pot viziona programele preferate de la TV pe orice dispozitiv, oriunde şi oricând. Conectarea la Horizon Go este simplă. Pentru a beneficia de serviciu este necesară descărcarea aplicaţiei Horizon Go din magazinele iOS şi Android.

Utilizatorii de PC pot accesa serviciul prin horizon.tv/ro_ro/.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.