fbpx

HTC Desire 10 pro și HTC Desire 10 lifestyle sunt aici!

HTC Desire 10 pro și HTC Desire 10 lifestyle sunt aici!

25 sept. 2016 Smartphone-uri

HTC Corporation a prezentat de curând noul model HTC Desire 10 în două variante: HTC Desire 10 pro și HTC Desire 10 lifestyle. Noul HTC Desire 10 pro are camere foto de înaltă rezoluție pe ambele fețe ale telefonului, și include noul mod de fotografiere Panoramă Selfie, care surprinde imagini ultra-superangulare, precum și dotări de top, precum senzorul de amprente ultra-rapid. Noul HTC Desire 10 lifestyle vine cu legendarul HTC BoomSound Hi-Fi Edition, introdus odată cu vârful de gamă HTC 10, și aduce în plus un sunet Hi-Res pe 24 de biți.

HTC-Desire-10-Pro (1)

Noul HTC Desire 10 are linii metalice geometrice precise și îndrăznețe – influențate de contururile renumitului HTC 10 – încadrate de culori elegante și materiale sofisticate. Atât HTC Desire 10 pro cât și HTC Desire 10 lifestyle au același aspect strălucit, design-ul cu contur auriu metalic, puternic contrastant, subliniind și definind elegant finisajul mat și plăcut al smartphone-ului. Acest contur îndrăzneț și rafinat îmbracă în mod distinctiv marginile dispozitivului, încadrând ecranul Full HD (1080p) de 5,5 inch al versiunii HTC Desire 10 pro sau cel HD (720p) de 5,5 inch al variantei HTC Desire 10 lifestyle, și contrastând cu carcasa atrăgătoare, într-una din temele de culoare Stone Black sau Polar White, pentru ambele variante.

Pe spatele variantei HTC Desire 10 pro se află un senzor de amprente ultra-rapid, care îți aduce totul la îndemână: senzorul îți securizează dispozitivul, dar ți-l și deblochează rapid, cu o simplă atingere a degetului. Senzorul îți recunoaște amprenta din aproape orice unghi și poziție, și îți permite chiar să-ți faci selfie-uri – e suficient să pui degetul pe senzorul de amprente pentru a face rapid o fotografie sau un videoclip selfie.

HTC Desire 10 pro promite una dintre cele mai bune experiențe foto la momentul actual, oferindu-ți funcții rezervate de obicei telefoanelor vârf de gamă. Începând de la camera foto principală de 20 MP, noul Desire 10 pro îți oferă detalii incredibile în fiecare cadru. Sunt incluse funcții pro, pentru ca tu să ai control de nivel DSLR asupra fotografiilor tale, și opțiuni presetate utile, precum modul sport și modul de noapte, care-ți permit reajustarea rapidă a setărilor camerei foto. Funcțiile avansate, precum stabilizarea electronică inteligentă a imaginii, îți oferă videoclipuri clare chiar și dacă îți tremură mâna, iar funcția HDR Auto de pe ambele camere foto îmbină imagini multiple într-o singură fotografie clară, perfectă chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Iar autofocalizarea cu laser îți permite realizarea cu ușurință a unor imagini clare și bine focalizate.

HTC-Desire-10-lifestyle---Stone-Black---poză-2

Surprinde cele mai bune selfie-uri cu camera foto selfie de 13 MP, iar dacă ai nevoie să-ți încapă și mai multe într-o singură fotografie, Desire 10 pro vine cu un nou mod panoramic pentru selfie-uri. Cu Panorama Selfie vei putea surprinde mai mult din piesaj și mai mulți prieteni și rude într-o singură imagine mare, frumoasă și gata de imprimat. Modul Panoramă Selfie ultra-superangular de 150° al noului HTC Desire 10 pro este suficient pentru a încadra o întreagă echipă de fotbal și nu numai. Folosirea ecranului ca bliț ajută automat la realizarea de selfie-uri mai luminoase în orice condiții de iluminare, fie zi sau noapte, înăuntru sau afară.

Fanilor apreciatului HTC BoomSound Hi-Fi Edition de pe HTC 10 le va plăcea noul HTC Desire 10 lifestyle. Cu suport pentru sunet Hi-Res, HTC Desire 10 lifestyle îți redă melodiile, filmele și jocurile favorite la o calitate a sunetului uluitoare, clară și de înaltă rezoluție, prin difuzoarele stereo externe sau prin căștile audio, cu ajutorul unui amplificator încorporat puternic.

Varianta HTC Desire 10 pro include și profilul audio HTC BoomSound, care îți oferă experiența audio intensă HTC BoomSound de fiecare dată când îți pui căștile audio. Cu un bas tunător și înalte pătrunzătoare, atât HTC Desire 10 pro cât și HTC Desire 10 lifestyle îți vor oferi sunetul la o intensitate incredibilă pe tot parcursul zilei.

Noul HTC Desire 10 pro îți oferă mai mult spațiu pentru lucrurile importante, cu o memorie RAM uriașă, de 4 GB, și 64 GB spațiu de stocare. Pe varianta HTC Desire 10 lifestyle ai până la 3 GB de RAM și 32 GB spațiu de stocare; așa că, indiferent pe care îl alegi, vei putea să stochezi destule fotografii, videoclipuri, filme, jocuri și altele. Și, dacă acest spațiu nu-ți este suficient, ambele variante au suport pentru card SD, oferindu-ți până la 2 TB de memorie suplimentară.

HTC-Desire-10---Polar-White---poză-2

Toate aceste fotografii, jocuri și multe altele sunt susținute de un procesor octa-core pentru HTC Desire 10 pro și un procesor quad-core pentru HTC Desire 10 lifestyle, pentru ca totul să ruleze fluid. Acumulatorul face față cu brio chiar și la aceste viteze, cu un acumulator de 3000 mAh pentru Desire 10 pro și unul de 2700 mAh pentru Desire 10 lifestyle, ce îți permit să realizezi o mulțime de fotografii, să navighezi pe web și să te bucuri de multe ore de distracție între două încărcări.

Configurația HTC Freestyle elimină afișarea tip grilă de pe ecran și te lasă să fii creativ. Poți muta iconițele, etichetele și widget-urile în orice loc. Le poți stratifica, suprapune, grupa și nu numai. Poți chiar asocia etichetele cu aplicații, pentru a elimina complet iconițele de pe ecran. Ecranul de pornire îți aparține – folosește-l cum îți place.

HTC-Desire-10-Pro

HTC Desire 10 lifestyle are prețul recomandat de 299 euro și o să fie disponibil din luna octombrie. HTC Desire 10 pro va fi disponibil începând cu luna noiembrie în anumite regiuni din Europa.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.