fbpx

Honor 8 este disponibil oficial în România

Honor 8 este disponibil oficial în România

5 oct. 2016 Lansari, Smartphone-uri

Honor este un brand nou pe piața smartphone-urilor, dar aparține de Huawei – așa că nu trebuie să vă așteptați la un brand lipsit de experiență. Linia Honor se adresează tinerilor, generației Z, și vrea să se distanțeze de brandul Huawei ca imagine.

Honor 8_variante de culoare_

Honor 8 va fi disponibil în România la un preț recomandat de 1.899lei. Modelul poate fi achiziționat acum de la retailer-ul online eMag la prețul de 2.000lei, urmând să fie disponibil în perioada următoare și în magazinele partenere Huawei.

Honor 8 seamănă mai mult cu Huawei P9 decât cu predecesorul său – Honor 7, fiind considerat de mulți un Huawei P9 mai ieftin datorită sistemul Dual-Camera exact ca cel de pe Huawei P9. Clar este că Honor 8 este un smartphone așteptat cu entuziasm de consumatori.

Românii vor putea alege modelul dintr-o gamă variată de culori: Pearl White, Midnight Black, Sapphire Blue și Sunrise Gold.

honor8-crop

Cu o carcasă realizată din 15 straturi de sticlă și o diagonală de 5,2 inci, telefonul se distinge atât prin finisajele premium, cât și prin designul contemporan. Datorită marginilor din sticlă 2,5D, carcasa din sticlă se încadrează perfect în cadrul metalic tăiat cu diamant, iar stratul protector reușește să protejeze telefonul împotriva stropilor neprevăzuți sau în condițiile unui accident.

În comparație cu modele anterioare, noul vârf de gamă are un sistem dual-camera, format din două camere, de 12 MP fiecare. O cameră integrează senzorul RGB, pentru captarea culorilor, iar cealaltă cameră integrează senzorul monocrom, pentru fotografii cu mai multe detalii. În plus, senzorul monocrom captează de trei ori mai multă lumină decât în mod normal, îmbunătățind intervalul dinamic al imaginii și diminuând noise-ul din fotografii – chiar și în condiții de iluminare scăzută. Cei doi senzori permit fotografilor să utilizeze o serie de filtre, precum ajustarea focalizării după realizarea imaginii, schimbând efectul Bokeh, blurul din spatele obiectului focalizat.

honor-8-overview-09

Mai mult, camera foto integrează o gamă variată de funcții și filtre, de la funcția Light Painting și modul Beauty până la funcția Panorama, Slow-Motion, modul Food, HDR, Super-Night și Watermark-uri. Mai mult, utilizatorii pot selecta într-o fracțiune de secundă camera frontală de 8MP, iar modul Perfect Selfie va înfrumuseța fiecare zâmbet.

Honor 8 a fost conceput astfel încât utilizatorii să poată accesa rapid un set complet de funcții, iar acest succes se datorează opțiunii sale unice Smart Key, o interfață interactivă care permite accesarea rapidă a aplicațiilor, precum WhatsApp sau Pokémon Go, printr-o simplă atingere. Astfel, pentru menținerea rutinei de zi cu zi, utilizatorii au nevoie doar de amprenta personală. Pe lângă toate acestea, smartphone-ul permite încărcarea super-rapidă, de la 0% la 47% în doar 30 de minute. Cu o încărcare de doar 10 minute, telefonul poate fi utilizat până la 2 ore, interval potrivit pentru situațiile de urgență, sau timp de 6 ore, dacă utilizatorii se rezumă la ascultarea de muzică offline. Senzorul de amprentă integrat în Honor 8 are capacitate de auto-învățare, ceea ce înseamnă că, cu este mai des folosit, cu atât devine mai rapid, iar în final deblocarea telefonului se realizează în mai puțin de 0,4 secunde.

Honor-8-Camera

Honor 8 integrează un procesor Kirin Octa-core, ce conține un co-procesor i5, care lucrează în tandem pentru a crește viteza de procesare, perioada de răspuns și durata de viață a bateriei, asigurând astfel utilizatorii că au baterie suficientă pentru îndeplinirea tuturor task-urilor de pe ordinea de zi. Procesorul este format din 4 procesoare de 2,3GHz și 4 procesoare de 1,8GHz.

Dispozitivul acceptă conexiuni Wi-Fi pe ambele benzi (2,4 GHz / 5 GHz), cu viteze de până la 150 Mbps, permițând accesarea tuturor informațiilor imediat, fără ca utilizatorii să aștepte prea mult.
Specificații tehnice

  • Procesor Kirin 950 – tehnologie de producție 16 nm FinFET;
  • 4 procesoare performante de 2.3 GHz și 4 procesoare eficiente de 1.8 GHz;
  • Memorie RAM de 4GB, memorie internă de 32GB/64GB, cu posibilitatea de extindere a memoriei cu card micro SD de până la 128 GB;
  • Baterie de 3000 mAh (Standard);
  • Display LTPS FHD de 5,2 inci;
  • Camera principală este de tip dual camera, de 12MP fiecare, cu senzor separat RGB și Monocrom;
  • Cameră secundară de 8MP.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.