fbpx

Huawei Mate 9 este disponibil în România

Huawei Mate 9 este disponibil în România

23 ian. 2017 Altele

Smartphone-ul cu cel mai performant procesor din lume* – Huawei Mate 9, este disponibil oficial în România.

Huawei Mate 9 și-a câștigat popularitatea atât datorită performanțelor de excepție, cât și datorită celorlalte specificații tehnice:

  • Procesorul Kirin 960, cel mai performant procesor de smartphone din lume*;
  • Interfață EMUI 5.0, o interfață intuitivă care oferă o experiență fără cusur utilizatorului;
  • Tehnologia revoluționară SuperCharge, care asigură utilizarea smartphone-ului pe parcursul unei zile întregi, cu o încărcare de doar 20 de minute;
  • A doua generație a sistemului dual-camera realizat în colaborare cu Leica Camera, care integrează un senzor RGB de 12MP și un senzor monocrom de 20MP și tehnologia Hybrid Zoom, ce permite un zoom de 2x mai mare decât modelele precedente.

Huawei Mate9

Românii vor putea cumpăra Huawei Mate 9 în varianta de culoare Space Gray, la un preț recomandat de 2.999 RON, din oferta magazinului online emag.ro, urmând ca produsul să fie disponibil și la alți retaileri din open market.

*Performanțele au fost măsurate în Geekbench 4.0.0, incluzând măsurarea performanței multi-core a CPU-ului, precum și performanța DDR.

Kirin 960 este primul procesor din lume care integrează un CPU octa-core ARM Cortex-A73/A53 și un GPU Mali G71. Procesorul oferă cea mai bună performanță multi-core dintre toate smartphone-uri de tip SoC (System On a Chip), reducând în același timp consumul de energie cu 15%.

Ca urmare a succesului incredibil avut de modelul Huawei P9, Huawei Mate 9 integrează a doua generație a sistemului dual – camera, proiectat în colaboare cu brand-ul Leica. Huawei și Leica Camera au continuat să lucreze și să rafineze performanța optică a modulului Cameră foto, care include acum un senzor RGB de 12MP cu o apertură de f2.2, un senzor monocrom de 20MP cu o apertură de f2.2, și numeroși algoritmi de imagine îmbunătățiți care lucrează în tandem pentru a surprinde fotografii uimitoare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.