fbpx

Huawei Mate 9 are cel mai performant procesor din lume

Huawei Mate 9 are cel mai performant procesor din lume

4 nov. 2016 Lansari

Huawei a lansat ieri două din cele mai așteptate modele din gama Mate, Huawei Mate 9 și Huawei Mate 9 Porsche Design, plus un ceas fitness – Huawei FIT, în cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc la Munchen, Germania.

Noul Huawei Mate 9 reprezintă combinația perfectă între un sistem hardware de top și un sistem software avansat, care lucrează în tandem pentru ca utilizatorii să fie cu un pas înainte. Specificațiile tehnice includ:

  • Procesorul Kirin 960, cel mai performant procesor de smartphone din lume;
  • Interfață EMUI 5.0, o interfață intuitivă care oferă o experiență fără cusur utilizatorului;
  • Tehnologia revoluționară SuperCharge, care asigură utilizarea smartphone-ului pe parcursul unei zile întregi, cu o încărcare de doar 20 de minute;
  • A doua generație a sistemului dual-camera realizat în colaborare cu Leica Camera, care integrează un senzor RGB de 12MP și un senzor monocrom de 20MP și tehnologia Hybrid Zoom.

php8u8wwj

Performanță și viteză maximă cu procesorul Kirin 960

Seria Huawei Mate 9 debutează cu procesorul premium Kirin 960 care integrează Huawei Machine Learning Algorithm, pentru a oferi o experiență rapidă și fără probleme chiar și după 18 luni de utilizare continuă.

Kirin 960 este primul procesor din lume care integrează un CPU octa-core ARM Cortex-A73/A53 și un GPU Mali G71. Procesorul oferă cea mai bună performanță multi-core dintre toate smartphone-uri de tip SoC (System On a Chip), reducând în același timp consumul de energie cu 15%. GPU-ul se mândrește cu o îmbunătățire a performanței cu 180% și o îmbunătățire de 40% a gestionării eficiente a resurselor, în comparație cu predecesorul său. Kirin 960 profită, deasemenea, de avantajele oferite de renumita grafică Vulkan, standard pentru versiunea Android 7.0, obținând astfel o creștere a performanțelor grafice cu până la 400%.

Huawei Mate 9 reprezintă combinația dintre o baterie puternică, de mare densitate, de 4000 mAh și noua tehnologie SuperCharge. Astfel, datorită tehnologiei sale avansate de economisire a energiei, Mate 9 mărește durata de viață a bateriei, oferind astfel mai mult de două zile de performanță neîntreruptă. Această performanță include o creștere de 40% a duratei apelurilor CDMA și o creștere de 20% a perioadei destinate jocurilor.

PD_Front Back_678x452

În plus, tehnologia SuperCharge suportă încărcarea rapidă 5A, oferind o îmbunătățire cu pana la 50% față de predecesorul său – o încărcare a telefonului de 10 minute oferă suficientă putere pentru a viziona două filme de la cap la coadă. Cel mai important aspect este faptul că bateria este echipată cu setările standard de siguranță din industrie, inclusiv o protecție de 5 straturi Super Safe, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, a curentului și a temperaturii, pentru a elimina pericolele privind siguranța utilizatorilor și pentru a proteja bateria.

 Huawei Mate 9 integrează a doua generație a sistemului dual – camera, proiectat în colaboare cu brand-ul Leica. Huawei și Leica Camera au continuat să lucreze și să rafineze performanța optică a modulului Cameră foto, care include acum un senzor RGB de 12MP cu o apertură de f2.2, un senzor monocrom de 20MP cu o apertură de f2.2, și numeroși algoritmi de imagine îmbunătățiți care lucrează în tandem pentru a surprinde fotografii uimitoare.

Senzorul RGB captează întocmai culorile vii din imagini, cu renumita opțiune “Leica Look”, în timp ce senzorul monocrom captează detaliile complexe. Atunci când stabilizarea optică a imaginii (OIS) este combinată cu primul sistem dual – camera din industrie ce integrează tehnologia de dispersie a pixelului, rezultatele sunt incredibile: Mate 9 are o capacitate superioară de a surprinde imagini expresive în medii întunecate sau în condiții cu o iluminare scăzută.

Kirin 960 este proiectat special pentru a susține a doua generație a sistemului dual-camera cu tehnologia Hybrid Zoom. Hybrid Auto-focus 4-1 integrează caracteristici de focalizare pe bază de laser, focalizare pe baza adâncimii și focalizare pe bază de contrast.

Noul device este disponibil în variante de culoare precum Space Gray, Moonlight Silver, Champagne Gold, Mocha Brown sau Ceramic White.

Design-ul legendar întâlnește liderul în tehnologie

Huawei și Porsche Design, au redefinit împreună luxul în tehnologie, conceptul fiind materializat în ediția limitată Huawei Mate 9 Porsche Design.

huawei-mate-9-porsche-design-feature-1

Odată cu lansarea Mate 9 Porsche Design, Huawei introduce un display curbat de tip AMOLED care măsoară 5,5 inci și care impresionează prin aspectul elegant și senzația de produs premium. Această variantă a noului model va fi disponibilă exclusiv în varianta de culoare Graphite Black.

Experiența Android reimaginată

Odată cu introducerea interfeței EMUI 5.0, Huawei Mate 9 reimaginează sistemul de operare Android nativ, folosind Linux, pentru a îmbunătăți experiența de utilizare, estetica și funcționalitatea. Cu EMUI 5.0, Mate 9 devine mai inteligent și mai eficient în timp, prin înțelegerea modelelor de comportament ale consumatorilor, și se asigură că aplicațiile prioritare pentru utilizator se bucură de o gestionare preferențială a resurselor telefonului. Acest lucru garantează o experiență mai bună: EMUI 5.0 încetinește eroziunea la nivel de performanță pe care toate smartphone-urile o întâlnesc.

EMUI 5.0 introduce un nou design intuitiv al interfeței. Mai mult de 50% din funcții sau aplicații pot fi acum accesate cu 2 click-uri, în timp ce peste 90% se pot accesa cu 3 click-uri.

Porsche-design-Mate-9-a

Prețuri și disponibilitate

  • Huawei Mate 9 va fi disponibil în variantele de culoare Space Gray, Moonlight Silver, Champagne Gold, Mocha Brown și Ceramic White;
  • Huawei Mate 9 va fi disponibil în China, Germania, Franța, Italia, Japonia, Kuwait, Malaezia, Polonia, Arabia Saudită, Spania, Thailanda și Emiratele Arabe Unite, urmate de alte țări în perioada următoare.
  • Huawei Mate 9 va disponibil în varianta cu memorie RAM de 4 GB și 64 GB memorie internă, având un preț de 699€.
  • Huawei Mate 9 Porsche Design va fi disponibil în varianta cu memorie RAM de 6 GB și 256 GB memorie internă, având un preț de 1395€.

Tot astăzi, Huawei a lansat și Huawei FIT, un ceas fitness ușor și subțire, care monitorizează orice tip de activitate, tiparele de somn, ritmul cardiac, precum și multe alte informații utile. Huawei FIT oferă programe complete și personalizate pentru orice activitate sportivă și oferă sfaturi de antrenament în timp real – după o cursă, ceasul afișează VO2 max, indice ce măsoară cantitatea maximă de oxigen pe care un individ o poate utiliza în timpul antrenamentelor intense, timpul de recuperare și un scor al antrenamentului. Acesta este primul dispozitiv care obține certificarea TÜV-WT din punct de vedere al fiabilității și preciziei în operare.

Huawei-Fit

Huawei FIT va fi disponibil în Franța, Germania, Italia, Olanda, Portugalia și Statele Unite ale Americii. Noua brățară de fitness va fi disponibilă în variantele de culoare Titanium Gray și Moonlight Silver, având un preț de 149€.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.