fbpx

Huawei P10 este disponibil în România

Huawei P10 este disponibil în România

5 apr. 2017 Altele

Chiar azi m-am jucat cu Huawei P10 la evenimentul „Academia Huawei – Fotografia de spectacol cu telefonul” și cum am ajuns acasă am primit pe mail și vestea că noul Huawei P10 va fi disponibil de azi la nivel național.

Cred că știți deja că noul flaship de la Huawei oferă a doua generație de lentile Leica integrate în sistemul dual-camera, funcțiile inovatoare pentru realizarea imaginilor de tip portret și prima cameră frontală Leica, pentru selfie-uri remarcabile.

Mie mi-a plăcut foarte mult camera foto de pe Huawei P10, chiar este mai bună decât cea de pe Huawei P9 (deși nu credeam asta). Abia aștept ziua de vineri când primesc smartphone-ul la review.

20170405_185957

Pentru a realiza fotografii expresive, utilizatorii au la dispoziție noul sistem dual-camera Leica 2.0, care integrează un senzor RGB de 12 MP, un senzor monocrom de 20 MP și algoritmi de îmbinare îmbunătățiți. În plus, pentru a ajuta utilizatorii să surprindă chipul celor dragi în fotografii de colecție, noul vârf de gamă include funcții speciale pentru fotografia de tip portret, precum tehnologia 3D de detectare a feței, iluminarea dinamică, efectul bokeh și tehnologia Huawei Hybrid Zoom.

Camera frontală integrează pentru prima dată lentile Leica, ce includ o apertură F/1.9 și un senzor complet nou care captează mai multă lumină.

Cu un design modern, datorită utilizării pentru prima oară în industrie a tehnicii de finisare Hyper Diamond-Cut, Huawei P10 este elegant și subțire, având o grosime de doar 6,98 mm. Display-ul de 5,1 inci este acoperit cu protecție Corning Gorilla Glass 5, la care se adaugă senzorul de amprentă, integrat acum în partea din față a telefonului și ascuns sub sticla unitară.

Huawei P10 integrează un puternic procesor Kirin 960 și noua interfață EMUI 5.1. Bateria de 3200 mAh suportă tehnologia SuperCharge (5V / 4.5A), cu mecanismul de protecție Super Safe 5-gate, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, a curentului și temperaturii, pentru a permite nu doar o încărcare mai rapidă, ci și una în condiții de deplină siguranță.

Huawei P10 va fi disponibil, în primul val, în două variante de culoare: Graphite Black și Mystic Silver, la un preț recomandat de 2599 RON.

Câteva poze realizate astăzi cu Huawei P10 (needitate):

oznor

mon

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.