fbpx

Huawei P40 Pro – Poze creative noaptea

Huawei P40 Pro – Poze creative noaptea

27 apr. 2020 Altele

Toată lumea știe că telefoanele Huawei au una din cele mai bune camere foto, iar modul Night poate chiar este cel mai bun mod Night de pe orice smartphone. Eu sunt o mare fană a lui, doar pe device-urile Huawei. Mai jos o să vedeți câteva imagini realizate cu Huawei P40 Pro.

Nu doar că pozele ies foarte luminoase folosind modul Night, dar ai foarte multe opțiuni de a face poze spectaculoase noapte – chiar dacă nu folosești direct modul Night.

Modul Night este folosit când este prea puțină lumină, poți selecta tu acest mod pe telefoanele Huawei sau se activează automat dacî telefonul nu simte destulă lumină. Acest mod ține diafragma deschisă mai mult timp pentru a capta mai multă lumină. Pentru cât timp stă deschisă diagragma? Asta depinde de cât de multă lumină e în jur, poate sta de la 2 secunde la 45 de secunde. În mod normal și logic, în acest timp orice mișcare din cadru este surprinsă și strică mult imaginea, dar la telefoanele Huawei nu se întâmplă asta, telefonul pare mai mult că face mai multe poze, le suprapunere pentru a evidenția lumină dar păstrează imaginea finală dintre pozele cele mai clare. Totuși, vă recomand să folosiți un trepied dacă este foarte întuneric.

Pe lângă modul Night, noaptea poți face poze superbe la lună. Huawei face cele mai reușite poze la lună, asta e clar. Nu trebuie să activezi vreun mod sau setare specială, doar trebuie să dai zoom. Telefonul face automat toate setările și vei obține poze aproape la fel de mișto ca unele făcute cu DSLR-ul cu super zoom.

Tot noaptea, mai puteți obține poze super reușite cu cerul înstelat. Pentru asta trebuie să selectați opțiunea Star Trails din meniul Light Painting.

Puteți face poze pentru 5-10 secunde pentru a vedea mai bine stelele, poate chiar și calea lactee, sau puteți lăsa telefonul pe un trepied îndreptat către stele și puteți obține o imagine ca cea de mai jos.

Mai puteți face poze creative la mașinile care trec sau să folosiți o lanternă, orice luminos care să lase o dâră de lumină când selectezi opțiunea Light Grafitti. Aici sunteți limitați doar de creativitate. Aveți grijă la ce luminați, cât de corect desenați sau scrieți ceva și exersați până iese ceva superb.

Toate imaginile de mai sus au fost realizate cu Huawei P40 Pro. Cu acest telefon nu doar că aveți poze reuțite în condiții slabe de luminozitate, dar puteți avea și poze extrem de creative. Telefoanele Huawei fiind printre singurele care oferă aceste opțiuni interesante.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.