fbpx

Huawei P9, disponibil pentru pre-comandă în perioada 11-28 aprilie + cadou

Huawei P9, disponibil pentru pre-comandă în perioada 11-28 aprilie + cadou

12 apr. 2016 Oferte

Huawei P9, smartphone pe care vi l-am prezentat deja, este disponibil pentru pre-comandă la nivel național în perioada 11-28 aprilie. Iar vestea bună este că pre-comenzile includ, gratuit, și brățara inteligentă Huawei TalkBand B2.

Campania se desfășoară în perioada 11-28 aprilie, iar toate pre-comenzile pentru smartphone-ul Huawei P9 includ, gratuit, o brățară inteligentă Huawei TalkBand B2, precum și garanția extinsă VIP de 3 ani.

Huawei P9

TalkBand B2 este o brățară inteligentă, cu cască Bluetooth încorporată, care combină productivitatea și conectivitatea cu designul subțire și modern. Accesoriul le permite utilizatorilor să rămână conectați, datorită funcțiilor pentru email și mesaje, sincronizării cu smartphone-ul și capabilităților de monitorizare a stării de sănătate.

Huawei-P9-2-940x348

Pentru a se bucura de garanția VIP de 3 ani, consumatorii din România trebuie să se înregistreze, în termen de o lună de la achiziția produsului, în aplicația HiCare, pe care noul P9 o are preinstalată. În afara perioadei extinse de garanție, aceștia vor beneficia și de facilitatea “3 luni de Garanție a ecranului”. Această facilitate le va oferi acestora posibilitatea înlocuirii gratuite a ecranului, în primele trei luni de la achiziționare, oricare ar fi motivul deteriorării acestuia.

Pasionații de fotografie vor fi încântați să descopere Huawei P9, primul smartphone proiectat în colaborare cu Leica, a cărui noutate o reprezintă camera duală, compusă din două camere de 12 MP, cu senzori RGB și BW, și care integrează tehnologia Hybrid Focus. Noul smartphone rulează ultimul sistem de operare, Android Marshmallow 6.0, și dispune de interfața Huawei Emotion UI 4.1.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.