fbpx

Huawei TalkBand B3 – brățară inteligentă cu cască Bluetooth încorporată

Huawei TalkBand B3 – brățară inteligentă cu cască Bluetooth încorporată

11 apr. 2016 Lansari, SmartWatch

La lansarea organizată de Huawei în Londra, noile smartphone-uri P9 și P9 Plus, ambele cu lentile Leica pentru cele două camere foto principale, au furat toate privirile, dar la eveniment a mai fost lansat un gadget foarte interesant – brățara inteligentă TalkBand B3, brățară cu o cască Bluetooth incorporată.

Huawei TalkBand B3

Brățara este construită din materiale premium, precum piele naturală, oțel inoxidabil și sticlă Gorilla Glass 3. Cadranul dispozitivului, din oțel inoxidabil, este inspirat de munca designerului industrial Tom Dixon și a designerului de modă Issey Miyake. Huawei TalkBand B3 poate fi personalizat pentru a se potrivi cu personalitatea unică a fiecărui utilizator și este disponibil în 3 variante de stil: Activ, Clasic și Elite. Varianta de stil Activ va fi disponibilă în două variante de culoare: alb și negru, având prețuri începând de la 169€. Varianta de stil Clasic va fi disponibilă în două variante de culoare: bej și maro, având prețuri începând de la 199€ iar varianta de stil Elite va fi disponibilă în varianta de culoare gri, având prețuri începând de la 249€.

huawei-talkband-640x213

Accesoriul le permite utilizatorilor să rămână conectați datorită tehnologiei Bluetooth 4.2, funcțiilor pentru email și mesaje, sincronizării cu smartphone-ul și capabilităților de monitorizare a stării de sănătate. Mai mult, microfonul dual incorporat în cască, precum și tehnologia de reducere a zgomotelor de fundal îmbunătățesc calitatea apelurilor, filtrând zgomotul de fundal și livrând un sunet mai clar.

Ecranul AMOLED al dispozitivului are o rezoluție de 80 x 128 pixeli și este protejat de sticlă Gorilla Glass 3. Compatibil cu sistemele de operare iOS și Android, TalkBand B3 integrează cu ușurință cele mai populare aplicații.

huawei-talkband-b2-al-polso

TalkBand B3 are o baterie de 91mAh și se încarcă în 1,5 ore, permițând 5,5 ore de apelare, până la 4 zile de utilizare normală și șase zile de standby. Performanța dispozitivului este optimă pentru funcții legate de sănătate și de fitness, inclusiv o monitorizare mai precisă a activității (calcularea numărului de pași sau a caloriilor), a obiceiurilor de somn și notificări pentru combaterea sedentarismului.

bg_0_0

Adopția accesoriilor inteligente depășește așteptările industriei și, încă o dată, noua noastră serie de produse TalkBand oferă funcții inovatoare care sunt populare în rândul consumatorilor din ziua de astăzi.” a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.