fbpx

Huawei vrea să reinventeze fotografiile realizate cu smartphone-ul

Huawei vrea să reinventeze fotografiile realizate cu smartphone-ul

28 feb. 2016 Aplicatii, Foto

Camerele foto de pe smartphone-uri devin din ce în ce mai importante pentru utilizatori. Ținând cont de acest aspect, Huawei Consumer Business Group și Leica Camera au anunțat începerea unui parteneriat strategic, prin intermediul căruia expertiza celor două companii va fi combinată pentru a reinventa fotografiile realizate cu smartphone-ul.

huawei

În 2012, Huawei a devenit al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, iar în 2015 a devenit prima companie din China care a vândut mai mult de 100 de milioane de telefoane mobile într-un an. De asemenea, în anul 2014 a fost primul brand din China care a fost inclus în Top 100 Interbrand Best Global Brands, iar în anul 2015 s-a clasat pe pozitia 88, obținând totodată apreciere globală pentru device-urile sale inovatoare, Huawei Watch și Huawei P8.

În 2016, Huawei vrea să continue evoluția ascendentă, iar parteneriatul cu Leica Camera reprezintă o colaborare reciproc avantajoasă, pentru a oferi o calitate a imaginii superioară consumatorilor din întreaga lume.

De peste 100 de ani, compania Leica Camera produce camere ușoare, care au devenit încă de la început preferatele pionierilor în materie de fotografie, precum și lentile optice, îndeplinind pasiunile comunității sale. Datorita tehnologiilor optice ingenioase și atenției la detalii, aparatele de fotografiat Leica sunt ușor de recunoscut datorită logo-ului iconic, care reprezintă un simbol al ingineriei germane aduse la rang de artă.

Huawei-Leica

Ne alegem partenerii cu grijă, iar, odată cu această colaborare extraordinară, oferim consumatorilor noștri expertiza combinată a celor două branduri. Astfel, combinăm inovația și designul, îmbunătățim experiența de utilizare și livrăm o calitate excepțională a imaginii. Leica este o legendă în lumea fotografiei: noi credem că niciun alt producător nu a revoluționat industria la fel de mult ca ei.”, declară Richard Yu, CEO al Huawei Consumer BG.

Alianța strategică dintre Huawei și Leica Camera demonstrează dorința a două branduri care se dezvoltă rapid la nivel global de a continua progresul în materie de tehnologie. În afară de performanțe peste așteptări și standarde premium, cele două companii sunt unite prin angajamentul arătat în ceea ce privește calitatea. Parteneriatul cu Huawei oferă companiei Leica o oportunitate excelentă de a introduce expertiza sa optică dovedită într-un nou segment de produse, cel al dispozitivelor mobile. Smartphone-urile au o contribuție importantă pentru lumea fotografiei și deschid o ușă pentru Leica, oferindu-ne ocazia de-a pătrunde într-un teritoriu nou”, declară Oliver Kaltner, CEO al Leica Camera AG.

Statutul legendar al companiei Leica se bazează pe o tradiție îndelungată, iar valorile noastre și expertiza cuprinzătoare în domeniul ingineriei optice vor contribui ca, în cadrul parteneriatului dezvoltat pe termen lung cu Huawei, să obținem cele mai bune rezultate posibile în materie de fotografii realizate cu smartphone-ul„, subliniază Dr. Andreas Kaufmann, acționar majoritar și președinte al consiliului de supraveghere al Leica Camera AG.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.