HUAWEI Watch 3. Cât? 3!

HUAWEI Watch 3. Cât? 3!

20 aug. 2021 SmartWatch

Știți despre ce nu am mai discutat noi de mult? Despre smartwatch-uri! Hai să recuperăm și să discutăm azi despre HUAWEI Watch 3.

Să începem cu răspunsul la prima întrebare pe care știu sigur că o să o aveți – Cât costă? HUAWEI Watch 3 costă 1.600lei în acest moment și este disponibil pe negru sau pe argintiu cu o frumoasă curea maro din piele, aceasta fiind din silicon. Îmi place mai mult modelul argintiu cu piele maro, dar, din păcate, este și mult mai masculin.

Acest model Black este mai potrivit pentru fete. Bine, pentru fetele cu o încheietură normală, nu extrem de mică ca a mea. Și da, problema e la mine, dar e și un avantaj, pot scoate și pune brățările de festival fără probleme.

Și chiar și pe încheietura mea mică, cureaua lui Watch 3 tot mai are loc de strâns. Deci cred că i-ar veni și unui copil 😀

Apropo de festival, am luat smartwatch-ul Watch 3 cu mine la primul festival la care am fost în ultimii 2 ani și probabil singurul pe anul ăsta că în așa aglomerație eu nu mai merg. Îmi pare rău, dar pandemia asta m-a lăsat cu ceva sechele, nu vreau aglomerație.

Trecând peste asta, Watch 3 s-a dovedit extrem de util la festival. Nu doar că nu am mai scos mereu telefonul la orice notificare și că am avut timp să mă bucur de muzică și de atmosfera, dar am putut vedea cum îmi crește ritmul cardiac când dansez sau cum scade când mă relaxez, am văzut rapid informațiile care mă interesau sau dacă cineva important mă sună și am aflat și cât am slăbit de la dans – puțin, foarte puțin.

Cred că data viitoare o să-l decorez și pe el de festival pentru că look-ul lui este unul destul de clasic, simplu, ce merge la orice, dar pentru un festival o să-i pun și ceva sclipici.

Ce v-ar mai interesa la un smartwatch în afară de preț? Bateria. HUAWEI Watch 3 are o baterie ce ține aproape 3 zile full, iar modul Ultra de economisire a bateriei îl poate ține activ până la aproape 2 săptămâni. Recunosc, asta nu am testat, nu văd de ce ai ține un smartwatch doar în modul Ultra atât de mult timp.

Înainte multe smartphone-uri de top veneau cu senzori de monitorizarea ritmului cardiac, acum aceștia s-au mutat doar pe smartwatch-uri sau pe brățări de fittnes pentru că rezultatele sunt mult mai precize iar ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge și nivelul de stres, toate pot fi luate constant, pe tot parcursul zilei, iar seara poți monitoriza somnul.

Watch 3 oferă o multitudine de senzor pentru a face toate astea, chiar și pentru a-ți analiza mișcarea fizică, efortul depus, numărul de pași, caloriile consumate, tot ce îți trece prin cap, mai ales că are peste 100 de moduri de exerciții fizice pe care le recunoaște. Stilul meu de dans nu l-a recunoscut…

Vă puteți măsura și temeperatura constant. Super util în această perioadă și este o funcție tare care știu că o să fie utilă fetelor care vor să rămână gravide este posibilitatea de a-ți măsura temperatura. Fetele știu la ce mă refer. Dar țineți minte că nu este un dispozitiv medical, nu vă bazați pe el ca pe un doctor.

Și încă ceva extrem de util, are și busolă 😀 Nu că eu m-aș descurca cu ea, dar sunt persoane care au nevoie de o busolă, precum cei care merg mult pe traseele montane.

Un alt avantaj important al lui HUAWEI Watch 3 e că-l poți folosi pe post de telefon cu ajutorul unui eSIM – adică a unei cartele SIM virtuale. Dacă ai eSIM, când telefonul e închis că ai rămas fără baterie, apelul o să fie preluat de Watch 3 și poți vorbi la el sau poți apela numere de urgență dacă ai nevoie sau pe oricine. E practic ca un al 2-lea telefon. Și da, vei primi și notificări sau SMS-uri. Dar pentru eSIM trebuie să discuți cu operatorul tău de telefonie.

De arătat ați văzut că arată bine. Are cadran din titan și sticlă din safir. Afișajul are 1.43inci AMOLED care se vede super bine.

Pe partea dreaptă are 2 butoane, o rotiță mare cu care te poți plimba prin meniu și poți da zoom, dar și cu care poți intra imediat în meniu. Și un buton mai ascuns, abia se vede, de back și exit. Rotița mare este asemănătoare cu cea de la un ceas simplu de mână, ceea ce ajută foarte mult design-ul clasic pe care îl are HUAWEI Watch 3.

Din aplicația mobilă poți face destule personalizări, precum schimbarea feței ceasului ca să se asorteze cu tine, dar mai toate temele drăguțe costă. Nu mult, 2-13 lei. Tot de aici poți instala mai multe aplicații, deși vine cu destul de multe preinstalate.

Deci? Ai vrea să-ți cumperi un smartwatch? HUAWEI Watch 3 este bun pentru tine? Pentru mine este bun, deși mi-ar fi plăcut să fie ceva mai ieftin și mai mic, pentru încheietura mea de vrabie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.