fbpx

HUAWEI Watch Fit 2 – elegant și la preț bun

HUAWEI Watch Fit 2 – elegant și la preț bun

9 aug. 2022 SmartWatch

850lei, doar atât costă HUAWEI Watch Fit 2, un preț super bun pentru un smartwatch ce are tot ce îți trebuie și arată și bine.

Eu l-am testat timp de câteva zile modelul Moon White, cu brățara din piele ecologică, și am pentru voi câteva impresii, poze și o recomandare.

Watch Fit 2 are un ecran FullView de 1,74 inci super luminos, încadrat de o ramă îngustă, elegantă, cu finisaje premium. Ecranul are culori vibrante și este destul e mare față de întreg corpul ceasului, raportul ecran-cord fiind de 72,2%. Având un ecran cu aproape 20% mai mare față de modelul anterior.

Desigur, poți schimba fețele ecranului cu orice îți place din magazinul Watch Face, după ce am conectat ceasul la smartphone-ul HUAWEI, poți folosi și poze personale, dacă vrei.

Watch Fit 2 este disponibil în mai multe modele/culori. Deși ecranul este similar, cureaua poate să fie din silicon pe roz prăfuit, blue sau negru, din piele ecologica albă sau maro, și din metal pe argintiu și auriu. De toate pentru toți! Chiar îl poți schimba cu iubitul/iubita, cadranul dreptunghiular fiind unisex, cureaua face diferența.

Mie îmi place varianta testat de mine – piele albă (crem mai mult), arată super elegant. În plus, poți oricând să cumperi doar altă brățară ca să te asortezi.

Un plus e că poți prelua apeluri pe ceas și poți vorbi la el. Da, multe smartwatch-uri fac asta, dar puține care fac asta la 850lei. Poți vedea și mai toate notificările, poți controla muzica pe care o asculți de pe ceas (la un volum destul de mic) și chiar poți folosi asistentul vocal.

Cool e că poți memora 10 numere favorite pe care le poți apela oricând de pe ceas, dacă e în raza de acțiune bluetooth a telefonului. Watch Fit 2 nu are SIM sau eSIM.

Dar ce e un smartwatch dacă nu e și brățară de fitness? 😀 Watch Fit 2 ține pasul cu tine și la acest capitol, are zeci de antrenamente setate pe care le recunoaște – 97 de moduri de antrenament, ba chiar îți oferă și animații de urmărit pentru încălzirea înainte de antrenament și pentru strechingul de după.

Rezistă și la apă, puteți să-l luați cu voi și la înot sau să ieșiți la alergat pe ploaie.

Monitorizează ritmul cardiac, SpO2, somnul, nivelul de stres, distanța de alergare, numărul de pași, primești notificări să faci mișcare și să te ridici de pe scaun. În aplicația HUAWEI Health de pe telefon poți vedea și forța de alergare, ritmul, chiar memorează și traseul ca tu apoi să dai share rutei și prietenilor tăi. Are suport pentru GPS, Beidou, GLONASS, Galileo și QZSS ca să nu te rătăcești.

Fetele or să fie încântate să afle că ceasul este echipat și cu funcția Calendar Cycle ce oferă o vedere mai clară asupra etapelor ciclului și trimite notificări înainte de menstruație.

Bateria este destul de mare, este de 292mAh și ține o săptămână de utilizare normală. Cei de la HUAWEI zic că ține 10 zile la o utilizare ușoară și 7 zile la una intensă, eu aș zice 8 zile la o utilizare normală cu exerciții micuțe aproape zilnice.

Încărcătorul e discret, micuț, special pentru acest smartwatch (nu poți folosi încărcătorul de la altceva) și încarcă super rapid. În 5 minute încarcă în jur de 15%, adică aproape o zi de utilizare.

Chiar dacă prin funcția HUAWEI Share toate device-urile HUAWEI se conectează extrem de ușor unele la altele, chiar și acest smartwatch la orice telefon HUAWEI, mai poți conecta Watch Fit 2 și la orice alt telefon cu Android sau iOS.

HUAWEI Watch Fit 2 merită din plin cei 850lei! Asta e recomandarea mea: să-l cumpărați în cazul în care chiar vă doriți un smartwatch versatil.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.