fbpx

HUAWEI WATCH GT 2e susține un stil de viață activ, sănătos și modern

HUAWEI WATCH GT 2e susține un stil de viață activ, sănătos și modern

28 mai 2020 SmartWatch

Am testat multe smartwatch-uri la viața mea 😀 Majoritatea mai mult extensii smart ale telefonului, cu ceva funcții sport de monitorizare a activității. Dar acum am testat un device ce mai întâi este un gadget sport, apoi un watch pe care să vezi notificările primite – Huawei Watch GT 2e

Cum eu nu mă omor cu sportul, poate doar un pic de alergat și 1-2 ture cu bicicleta, dar nu prea mult că obosesc… Am zis să testez funcția de monitorizarea precisă a frecvenței cardiace și a tensiunii arteriale, mai ales că smartwatch-ul poate emite memento-uri atunci când pulsul devine anormal. Așa că am zis să-mi cresc pulsul. Cum? Nu, nu m-am așezat la coadă la ANAF și nici nu am fost să văd cât e kilogramul de cireșe în piață, am preferat să mă plimb cu motorul.

Smartwatch-ul este foarte sport, asta poți vedea din prima, are o curea realizată dintr-un cauciuc moale, confortabil pentru piele.

Huawei Watch GT 2e este echipat cu un ecran tactil AMOLED de 1,39 inci și rezoluție Retina. Datorită acestui ecran luminos, afișajul este clar și colorat, chiar și afară, în lumina puternică a soarelui. Huawei Watch GT 2e vine în trei variante noi de culoare: Graphite Black, Lava Red și Mint Green.

Huawei Watch GT 2e suportă 15 moduri de sport de performanță, care includ opt activități în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeție, alergare de fond, ciclism, înot, triatlon) și șapte activități interioare (mers, alergare, ciclism, înot, antrenament liber, bicicletă eliptică, vâslit). Huawei Watch GT 2e suportă și 85 de moduri de urmărire personalizate care acoperă șase categorii de sporturi: extreme, timp liber, fitness, acvatice, jocuri cu mingea și sporturi de iarnă. În modurile de urmărire sportivă profesională, Huawei Watch GT 2e oferă o monitorizare completă, care poate urmări 190 de tipuri de date pentru beneficii maxime în timpul antrenamentului, precum durata antrenamentului, caloriile arse, intervalul ritmului cardiac, progresul exercițiilor, timpul de recuperare și multe altele. Huawei Watch GT 2e poate detecta automat și 6 moduri de sport profesionale, oferind o experiență mai inteligentă și mai complexă utilizatorilor.

Huawei a introdus în premieră pe Huawei Watch GT2 2e o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2).

Cu o autonomie a bateriei de aproape două săptămâni, dispozitivul poate fi integrat în toate activitățile de zi cu zi ale utilizatorilor, și chiar poate stoca aproximativ 500 de melodii mp3 – are 4GB și 16MB RAM.

Noul Huawei Watch GT 2e de 42 mm oferă și o funcție de monitorizare a ciclului menstrual pentru femei. În plus, memento-uri menstruale și de fertilitate pot fi obținute din aplicația Huawei Health.

Smartwatch-ul costă 800lei și este rezistent la apă, la scufundarea până la 50m adâncime.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.