fbpx

HUAWEI Watch GT3 Gold Edition – Ce mi-a plăcut la el și ce nu

HUAWEI Watch GT3 Gold Edition – Ce mi-a plăcut la el și ce nu

22 dec. 2021 Altele

Am revenit cu mai multe detalii despre HUAWEI Watch GT3 modelul Gold Elegant, după ce l-am testat timp de câteva zile. Am vrut să postez rapid un articol despre super oferta din perioada asta, când la cumpărarea unui smartwatch GT3, primiți cadou un ghiozdan de laptop în valoarea de 100lei și o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i (ca să rămâi și tu cu ceva cadou :D) + ofertă specială: curea Easy FIT la 1 leu!. Iar acum am revenit cu câteva comentarii extra după o utilizare normală.

HUAWEI Watch GT3 face cam tot ce face un smartwatch de top, măsoară orice vă trece prin cap 😀 chiar și somnul, saturația de oxigen din sânge și nivelul de stres. Dar nu uitați că nu este un dispozitiv medical, deși pare că măsoară cu precizie starea ta fizică, poate avea și rateuri sau situații când nu este așezat sau prins bine de mână și nu poate măsura. Dar opțiunea să îți măsoare constant ritmul cardiac și saturația de oxigent din sânge este super! Nu mai stai cu grijă, mai ales când te antrenezi.

Ce îmi place cel mai mult la el rămâne brățara elegantă ce se potrivește pe orice încheietură, cred că ar merge și la un copil, și asta datorită sistemului smart de prindere pe magnet ce te lasă să îl poziționezi oriunde pe brățară. Se desface foarte ușor, se poate prinde cu o mână și nu iese deloc în relief ca să se agațe de haine sau de geantă.

Nu doar că este o brățară elegantă, perfectă pentru fete, mai ales pentru cele mai cochete :)) dar fiind metalică o să reziste și foarte bine în timp, nu o să se decoloreze, nu o să se crape sau să se rupă după 1-2 ani de utilizare. În plus, desigur că puteți schimba brățara oricând cu o alta mai casual sau mai sport.

Încărcarea este destul de rapidă, suportul nici nu se vede când e așezat ceasul pe el, dacă era și gold era perfect 😀 pare o diferență foarte mare între eleganța lui Watch GT3 Gold și suportul de încărcare basic, plastic.

Conetarea la telefon este rapidă, dar din păcate mie nu mi-a găsit telefonul automat (sau P40 Pro-ul meu nu a găsit ceasul) și a trebuit să fac conectarea manuală, ce a durat aproximativ 5 minute. Mă așteptam ca manual să fie mai dificil… De pe telefon desigur că ai opțiuni extra, poți downloada fețe noi, poți adăuga aplicații și face setări de personalizare.

Nu, nu am vorbit de pe ceas, mi se pare foarte ciudat să fac asta, chiar nu cred că cineva face asta 😀 dar mi-am citit notificările. A fost mai util când eram în timpul programului la muncă și lucram la ceva (eu lucrez de acasă) și citeam ce am de făcut de pe ceas chiar în timp ce foloseam laptopul de muncă. Abia dacă îmi mișcam puțin ochii, nu doar că nu mai verificam alt device sau altă aplicație.

Ce nu mi-a plăcut? Că nu mi-a rămas mie :)) Glumesc. Singurul minus este că deși majoritatea funcțiilor sunt de sport și monitorizare a activității fizice, nu prea e un model de ceas pe care să-l iei cu tine când faci sport – doar acest model Gold Elegant. Pană la urmă o să-l folosești doar ca bijuterie care îți arată notificările de pe telefon. Dar tot e un cadou excelent.

Pe scurt, super smartwatch, super smart și suuuuper elegant. Iar oferta de acum este de neratat. Pe bune! Să nu o ratați!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.