fbpx

Hubgets – aplicație românească de comunicare în browser pentru companii

Hubgets – aplicație românească de comunicare în browser pentru companii

29 nov. 2016 Aplicatii

Trustul media american Technology Marketing Corporation (TMC) i-a acordat companiei Hubgets premiul Communications Solutions Product of the Year pentru anul 2016.

01_video_2x
Hubgets este o aplicație de comunicare și colaborare care simplifică modul în care oamenii interacționează la birou. Hubgets este disponibil atât ca serviciu (SaaS), cât și pe infrastructura privată a companiilor. Aplicația oferă servicii de chat (instant messaging), chat în grup, apeluri de voce și video, transfer de fișiere de orice tip, screen sharing, canale interactive cu suport media, funcționalități avansate de telefonie de business și call center.

Hubgets, una dintre cele mai bune soluții de comunicare lansate anul acesta, oferă utilizatorilor servicii avansate de telefonie de business și date. Am convingerea că Hubgets va continua să vină cu soluții de colaborare inedite și în 2017”, a afirmat Rich Tehrani, CEO-ul TMC.

00_chat_media_2x

Page, una dintre componentele aplicației, simplifică procesele de comunicare externă. Pagina web, disponibilă pentru fiecare utilizator, este o metodă rapidă de contact, destinată clienților și partnerilor care pot comunica prin chat securizat cu transfer de fișiere, apeluri de voce și video direct din browser. Clienții și partenerii nu sunt nevoiți să folosească o anumită tehnologie sau să își creeze un cont în Hubgets, iar angajații pot comunica fără să-și expună datele personale – adresa de e-mail sau numărul de telefon.

Aplicația oferă servicii securizate de comunicare și colaborare menite să susțină o varietate largă de necesități și dinamici de lucru. Companiile cu până la 20 de membri o pot folosi gratuit, iar furnizorii de servicii beneficiază de o oferta de licențiere specială.

Hubgets folosește inteligența artificială pentru a analiza starea de spirit a angajaților și pentru a ajusta fluxurile de comunicare la nivel individual pentru ca aceștia să poate lucra eficient și fără întreruperi.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.