fbpx

Device-urile de gaming lansate de HyperX la CES 2017

Device-urile de gaming lansate de HyperX la CES 2017

6 ian. 2017 Gaming

HyperX a lansat la CES, Las Vegas, Cloud Revolver S (primele căști pentru gaming cu sunet surround Dolby), noua tastatură de gaming RGB, mouse-ul de gaming Pulsefire și altele.

Cloud Revolver S le oferă gamerilor o experiență Dolby imersivă, prin simpla apăsare a unui buton – HyperX Plug and Play, nefiind necesar un alt program software. HyperX a inclus tehnologia Dolby Headphone într-un nou adaptor USB de rețea, care oferă un sunet imersiv și de calitate superioară, prin simpla apăsare a unui buton. Spuma cu memorie HyperX Signature și design-ul nou și mai lat al benzii pentru cap sporesc confortul în timpul sesiunilor prelungite de joc. De asemenea, noile căști premium oferă suport multi-platformă, difuzoare de 50mm și un microfon de anulare a zgomotului, conceput pentru a fi utilizat de jucătorii profesioniști și echipele de sporturi electronice.

HyperX Cloud Revolver S + Dongle

Prevăzute cu sistemul audio natural Dolby Headphone, la care se adaugă elementele componente ale modelului HyperX Cloud Revolver, căștile Cloud Revolver S sunt create pentru confort și performanță, oferind un sunet clar și o izolare fonică pentru jocurile de tip FPS și medii 3D. Sistemul de sunet surround Dolby Headphone pe 7.1 canale oferă o experiență de gaming imersivă – simulând sunetul de cinema, care transpune jucătorii în mijlocul acțiunii pentru a le oferi un avantaj în timpul jocului.

Sistemul audio oferit de Cloud Revolver S este prevăzut cu un design și o tehnologie unică pentru difuzoare, care le permite jucătorilor să perceapă sunetele redate în jurul lor la unghiuri și distanțe diferite. Căștile dispun de trei setări pentru egalizatoare prestabilite care separă amplificarea, flat-ul și vocea. Gamerii vor obține un avantaj competitiv în jocurile de tip FPS și medii 3D, prin auzirea locației adversarilor mai clar și mai precis.

Printre caracteristicile suplimentare se numără:

 • Sunet Surround Dolby – nou adaptor audio de rețea pentru sunet surround plug-and-play și placă de sunet de calitate superioară integrată
 • Dezvoltat de jucători – trei setări pentru egalizator prestabilite, volum independent, butoane de oprire a microfonului și LED cu iluminare din spate pentru a verifica rapid modurile active
 • Design nou – O bandă pentru cap mai lată, finisaj mat negru și spumă cu memorie HyperX Signature
 • Performanță premium – nu e necesar un program software sau o casetă audio separată, spre deosebire de modelele de căști concurente

Specificații HyperX Revolver S:

Difuzor: Dinamic, 50mm cu magneți neodim

Tip: Circumaural, închis la spate

Frecvența de răspuns: 12Hz–28,000 Hz

Impedanța: 30 Ω

Nivel sunet: 100.5dBSPL/mW la 1kHz

T.H.D.: < 2%

Puterea de intrare: 30mW, maxim 500mW

Greutate: 360g

Greutate cu microfon: 376g

Lungime cablu:

Căști: 1m

Audio Control Box: 2.2m

Cablu de extensie PC: 2m

Conexiune:

Căști: 3.5mm plug (4 poli)

Audio Control Box: USB

Cablu de extensie PC: 3.5mm intrări stereo și microfon

Microfon

Element: Microfon cu condensator dielectric

Model polar: Bi-direcțional, funcție de anulare a zgomotului

Frecvența de răspuns: 50Hz-18,000 Hz

Sensibilitate: -44dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

 

 HyperX își extinde portofoliul adresat gamerilor cu noua linie de hardware pentru gaming

Lansările HyperX de la CES 2017 includ:

 • Tastatura de Gaming ALLOY RGB – Cu un design complet nou, care include 16 milioane de culori LED și taste multimedia dedicate, tastatura premium HyperX Alloy RGB le oferă gamerilor control și iluminare dinamică. Noua tastatură ALLOY RGB le va permite gamerilor să personalizeze și să controleze setările cheie de culoare și include o carcasă dintr-un aliaj metalic pentru rezistență.

dartfrogrgb

 • Mouse de Gaming Pulsefire – Proiectat pentru gamerii profesioniști, primul mouse HyperX include un senzor optic pentru gaming cu patru pre-setări DPI cu indicatori LED (400/800/1600/3200). Gamerii pot schimba setările fără ajutorul unui software, iar Pulsefire oferă funcțiile pe care aceștia le caută la un nivel de preț accesibil.

hyperx-pulsefire

 • Tastaturi de Gaming ALLOY FPS roșie sau maro – Noua tastatură mecanică de gaming HyperX ALLOY FPS cu opțiuni Cherry MX Mmro sau roșu include un cadru din aliaj de oțel cu un aspect ergonomic care le permite gamerilor să maximizeze spațiul desktop-ului. Gamerii au acum două opțiuni de switch și taste WASD roșii pentru o senzație tactilă și performanța necesară gamingului FPS. Tastatura oferă de asemenea, profile iluminate LED fără a fi nevoie de software. Cu un cablu detașabil și o plasă de stocare, tastatura este perfectă pentru gamerii aflați în mișcare.

 Disponibilitatea și prețurile produselor:

 • ALLOY RGB Disponibil în Trimestrul 3 din 2017; prețul va fi anunțat ulterior
 • Pulsefire MouseDisponibil din Aprilie 2017
 • ALLOY FPS Roșu și Maro – Disponbil în 2017
 • Cloud Revolver SDisponibil în martie 2017
 • Module DDR4 cu Iluminare RGB LEDDisponbile în Q3 2017; prețul va fi anunțat ulterior.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.