fbpx

HyperX va produce căști dedicate Xbox One

HyperX va produce căști dedicate Xbox One

8 ian. 2016 Casti, Lansari

Microsoft și-a dat acordul ca HyperX, divizie a companiei Kingston, să producă noile căști pentru Xbox One – HyperX CloudX Pro Gaming. Căștile nu doar că sunt compatibile cu Xbox One, așa cum era modelul anterior – HyperX Cloud II, ci sunt produse special pentru Xbox One, ele se vor conecta direct în controalere printr-un port jack de 3.5mm.

hyperx

Căștile HyperX CloudX Pro Gaming vor fi livrate la sfârșitul trimestrului doi din 2016. Seria HyperX Cloud  a fost lansată în 2014, fiind concepută pentru gamerii de PC. HyperX CloudX este prima lansare a companiei pe piața consolelor de jocuri: căștile se conectează direct la controllerele Xbox One Elite cu ajutorul unei mufe de 3,5 mm.

CES-2016-Kingston-CloudX

Dezvoltate conform liniei mult apreciate de design ale seriei HyperX Cloud II, HyperX CloudX ridică standardele audio pentru gamerii de console. Controlul volumului este dispus pe cablu, iar pernele cu spumă cu memorie din jurul urechilor și banda subțire din piele, personalizată prin cusături aduc un plus de confort în timpul jocului.  Cupele ce acoperă urechile reduc zgomotul ambiental la minim pentru a asigura o experiență de joc cat mai plăcută. În plus, căștile HyperX CloudX au un microfon detașabil și o husă rezistentă pentru protecție.

HyperX este divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie DDR4 și DDR3, unități SSD, memorii de tip USB Flash și accesorii pentru gaming. Cu un target format din gameri, entuziaști de tehnologie si pasionați de overclocking, HyperX este recunoscută în toata lumea pentru calitate, performanță și inovație. HyperX este dedicată susținerii fenomenului de eSports, sponsorizând peste 20 de echipe la nivel global.

 

Comentarii

  1. pe mine personal nu ma atrag foarte tare castile acestea..nici nu sunt gamer…poate de aceea…eu prefer castile micute…de la smartphone…cu pietricele etc…insa fratelui meu chiar ii trebuiesc niste casti…le strica cam des :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.