fbpx

Iată ce prezintă Samsung la Mobile Word Congress 2023

Iată ce prezintă Samsung la Mobile Word Congress 2023

Nu am ajuns anul acesta la MWC, dar am aflat din comunicatul de presă ce device-uri prezintă Samsung la cel mai mare târg de tehnologie din Europa:

Samsung Electronics își va prezenta cele mai noi produse și servicii, precum Galaxy S23 Ultra și Galaxy Book3 Ultra[1], în cadrul Mobile World Congress (MWC) din Barcelona, ​​Spania, între 27 februarie și 2 martie, 2023. Vizitatorii standului Samsung vor avea oportunitatea să descopere cele mai recente inovații Samsung Galaxy printr-o serie de expoziții captivante și interactive.

„La Samsung, credem că viitorul inovației Galaxy constă în angajamentul investit în zona de sustenabilitate și în colaborarea deschisă cu partenerii. La ediția MWC din acest an, suntem încântați să arătăm modul în care cele mai noi serii de produse Samsung, precum Galaxy S23 Ultra și Galaxy Book3 Ultra, exemplifică și susțin abordarea Samsung de a permite noi posibilități care ne îmbunătățesc viața de zi cu zi”, a declarat TM Roh, President and Head of Mobile eXperience (MX) Business at Samsung Electronics.

Experiențe epice cu produse puternice și servicii inovatoare

Cele mai recente inovații Samsung stabilesc un nou standard pentru experiențele mobile premium, care sunt îmbunătățite și mai mult de ecosistemul său de produse și servicii. La MWC 2023, Samsung arată modul în care seria Galaxy S23 înglobează angajamentul său față de inovația de top în industrie, prin surprinderea de conținut epic și crearea de noi experiențe, totul cu un design mai ecologic.

Sistemul avansat de camere din seria Galaxy S23 oferă utilizatorilor mai multă libertate în a-și explora creativitatea, permițându-le să surprindă fotografii și videoclipuri cu adevărat cinematografice. Vizitatorii standului pot testa noile funcții ale camerei Galaxy S23 Ultra, precum capabilitățile Nightography prin intermediul senzorului Adaptive Pixel de 200MP[2] pentru fotografii cu detalii incredibile, precum și fotografii portret avansate cu ajutorul AI Stereo Depth Map. Seria Galaxy S23 oferă gamerilor și creatorilor cea mai rapidă și mai puternică performanță de până acum pe un dispozitiv Galaxy[3]. Vizitatorii pot testa la stand jocuri și pot experimenta performanța puternică de gaming a lui Galaxy S23 Ultra.

La baza inovației Samsung Galaxy Ultra se află experiența conectată prin intermediul ecosistemului Galaxy extins. Vizitatorii pot explora funcțiile conectate fără probleme, de la telefon la computer, cu noul Galaxy Book3 Ultra, care oferă flexibilitate rapidă pe mai multe dispozitive, ecrane și sisteme de operare. Participanții la MWC pot descoperi, de asemenea, cele mai bune servicii Samsung, cu demonstrații de instruire a somnului cu ajutorul Samsung Health pe Galaxy Watch5, și conectarea și controlul dispozitivelor de acasă cu SmartThings. De asemenea, pot explora funcțiile de confidențialitate și opțiunile de personalizare nesfârșite disponibile pe dispozitivele Galaxy cu One UI 5.1.

Toate noile inovații standard ale seriei Galaxy S23 sunt înglobate într-un design care promovează angajamentul Samsung în materie de sustenabilitate. Seria Galaxy S23 încorporează acum materiale reciclate pe mai multe componente ale dispozitivului față de ​​orice alt smartphone Galaxy[4] precedent și este construită pentru a rezista cu o capacitate de durabilitate și reparație sporită, făcându-l fiabil și pentru anii următori. La stand, participanții pot afla despre noul angajament al Samsung privind conceptul său de „Everyday Sustainability” și pot vedea o instalație de artă captivantă compusă din mai multe generații de dispozitive din seria S reciclate.

Integrări Samsung la MWC în colaborare cu partenerii

Samsung crede în colaborarea deschisă cu parteneri de top din industrie pentru a crea cele mai bune experiențe pentru clienții săi. Datorită acestei abordări, vizitatorii vor putea găsi brandul Samsung la diferite standuri partenere pe tot parcursul MWC din acest an. Participanții pot vizita Android Avenue (între Hall2 și Hall3) pentru a afla despre materialele ecologice utilizate în seria Galaxy S23, pot personaliza notificările sonore pe cele mai recente smartphone-uri Galaxy și chiar pot face selfie-uri direct de pe dispozitivele Galaxy Watch5 expuse. Samsung va face, de asemenea, parte din standul Qualcomm (Hall3, 3E10), unde vizitatorii pot vedea performanța de top a Galaxy S23 Ultra, prezentând noul Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy. Standul de display Samsung (Hall 2, 2K40) va demonstra durabilitatea sticlei ultra subțiri (UTG) de la Samsung, utilizată pe Galaxy Z Fold4.

Standul Samsung MX (Hall3, 3I10) de la MWC este situat în Sala 3 a Fira Barcelona Gran Via.


[1] Disponibilitatea produselor poate varia în funcție de țară.

[2] Tehnologia actualizată a pixelilor Samsung pentru Galaxy S23 Ultra oferă opțiuni de 200MP, 50MP și 12MP.

[3] Seria Galaxy S23 include Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, care este optimizată și exclusiv creată pentru seriea Samsung Galaxy S23.

[4] Galaxy S23 Ultra folosește materiale reciclate în 12 componente interne și externe (Galaxy S23+ și S23: 11 componente interne și externe) în comparație cu șase componente interne din Galaxy S22 Ultra.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.