fbpx

Iată produsele Acer lansate la Computex

Iată produsele Acer lansate la Computex

4 iun. 2016 Știri

Acer a prezentat în cadrul târgului de tehnologie Computex în Taipei (Taiwan), noi produse din gama noteook-urilor 2 în 1, monitoare și proiectoare 4K, precum și serii noi din gamele de notebook-uri pentru companii.

Switch V 10_05

Switch V10 și One 10, pentru studenți și familii cu buget redus

Acer Switch V10 și Switch One 10 rulează  Windows 10 și e dotat cu ultima generație de procesor quad-core Intel® Atom™ pentru a oferi cea mai bună performanță și fiabilitate din clasa lor. Au ecran IPS multi-touch de 10 inci și integrează tehnologia Precision Touchpad care permite experiențe de navigare precise. Balamaua magnetică Acer Snap Hinge™ și modul Continuum permit trecerea rapidă prin cele patru moduri de utilizare: notebook, tabletă, cort și display.

Switch One 10

Acer Switch V 10 are carcasă metalică și este disponibil în cinci culori (alb perlat, negru mat, roșu coral, albastru păun și bleumarin). Notebook-ul este alegerea ideală pentru studenți și tineri, datorită transferului rapid de date, ieșirii video de înaltă rezoluție și încărcării rapide prin portul USB C-Type. Switch V 10 este disponibil în configurațiile de stocare de 32 și 64 GB, și poate fi conectat cu un dock extra pentru până la 500GB capacitate de stocare pe HDD.

Switch V 10

Acer Switch V10 va fi disponibil în EMEA din septembrie, iar Acer Switch One 10 din iulie, la prețul de 249 de euro.

Home cinema 4K

Proiectorul V9800 integrează un procesor 4K dedicat, capabil să redea peste 8 milioane de pixeli, de patru ori mai mulți decât un proiector cu rezoluție 1080HD, pe o suprafață mare de proiecție. În plus, permite upscale și redarea la o calitate superioară a conținutului la rezoluții inferioare. V9800 corespunde protocolului Rec 709 stabilit de International Telecommunications Union pentru televiziune HD, o specificație care le permite dispozitivelor (TV, monitor, proiector) să recreeze culorile cu fidelitate maximă. Specificația Rec 709 definește culorile în timpul post-procesării, ceea ce permite unui proiector compatibil să recunoască și să decodeze culoarea dorită. Datorită acestui protocol, V9800 reproduce până la original culorile și tonurile pentru a oferi experiențe autentice. V9800 este compatibil cu standardul sRGB pentru a garanta consistență și contrast de înaltă calitate, eliminând totodată deviațiile de temperatură ale culorii în timpul playback-ului. Tehnologia ColorPurity combină gama de culori RGBRGB cu tehnici de control al lămpii pentru a oferi un gamut de culori extins și efect de curcubeu redus pentru culori pure. Nivelul redus de zgomot de 20 dBA permite utilizatorului să audă chiar și șoaptele.

V9800

Soluții profesionale

Acer extinde și gama de soluții profesionale adresate întreprinderilor mici și mijlocii cu monitorul 4K UHD Acer BM320 și noile serii de notebook-uri TravelMate P2 de 14 și 15,6 inchi și Windows 10 Pro.

Monitorul BM320 are un panel de 32 inchi și rezoluție 4K UHD (3840 x 2160) pentru o acuratețe maximă a culorilor și detaliilor. Monitorul oferă suport 100% pentru gamutul de culoare Adobe RGB și Rec 709 și 90% din DCI-P3. BM320 suportă o adâncime a culorii de 10 biți, de până la 64 de ori mai mare decât modelul convențional de monitor de 8-biți. Fiecare monitor este pre-testat din fabrică pentru a asigura o acuratețe a culorilor Delta E<2. Funcția Uniformity Compensation reduce iluminarea neuniformă și fluctuațiile de culoare pe ecran.

BM320

BM320 are design ZeroFrame subțire pentru o vizionare optimă pe ecrane multiple. Standul ErgoStand permite tilt, rotirea pe orizonatală și verticală, pivotarea, ajustarea pe înălțime pentru un unghi optim de vizualizare.

Seriile TravelMate P2

Noile notebook-uri TravelMate P249 de 14 inchi și TravelMate P259 de 15.6 inchi încorporează procesoare Intel® Core™ de ultimă generație, soluție grafică NVIDIA® GeForce® 940M, memorie DDR4 de până la 32GB și sistem de operare Windows 10 Pro. Notebook-urile au ecrane LED Full HD backlit și permit conexiunea a până la trei display-uri pentru eficientizarea lucrului la birou. Există posibilitatea atașării unei tastaturi backlit opționale, la fel și un drive DVD/CD-RW.

TravelMate_P249

Notebook-urile rulează aplicația Microsoft Skype certificată pentru business și Cortana. Seriile TravelMate P2 series includ cititor de amprentă  pentru o logare facilă și TPM 2.0 (Trusted Platform Module) pentru criptarea hardware, astfel încât datele utilizatorilor să fie în maximă siguranță. Este inclus, de asemenea, Office Manager™ pentru a permite rularea politicilor de securitatea și monitorizarea bunurilor IT la nivelul organizației. Seriile TravelMate P2 vor fi disponibile în EMEA din augut pentru aproximativ 429 de euro.

Comentarii

  1. Mie îmi surâd foarte bine Acer Switc V10 și One 10. Îmi place foarte mult prețul celor două și faptul că au ultima generație de procesoare Intel Atom și faptul că au Windows 10 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.