fbpx

Lenovo prezintă noi desktop-uri dedicate gaming-ului și realității virtuale

Lenovo prezintă noi desktop-uri dedicate gaming-ului și realității virtuale

6 sept. 2016 Gaming

Mă bucur să văd că săptămânal apar device-uri noi de gaming, mai ales device-uri ce pun accent pe mobilitate.

Lenovo a prezentat, în cadrul Gamescom, două noi sisteme de gaming dedicate jucătorilor pasionați de performanță care doresc să trăiască și experiența realității virtuale aproape oriunde, IdeaCentre Y710 Cube și IdeaCentre AIO Y910.

Conform unui studiu Lenovo realizat în 2015, până la 47% dintre gameri ies cu sistemelor lor în afara biroului. De aceea cei de la Lenovo au creat modelele IdeaCentre Y710 Cube și IdeaCentre AIO Y910, cu dimensiuni reduse – pentru a oferi gamerilor o performanță de top atât acasă, cât și oriunde altundeva. Putând fi folosite și la birou și de pe canapea, dar și oriunde în altă parte, acest gaming cube și AIO permit gaming-ul cu cele mai înalte setări practic de oriunde.

Lenovo-IdeaCentre-Y710-Cube-with-Keyboard-Mouse

IdeaCentre Y710 Cube

Ideal pentru gamerii care vor să rămână competitivi oriunde joacă, IdeaCentre Y710 Cube dispune de un mâner de transport integrat pentru a fi ușor de mutat. Noul format cubic al carcasei, compact, care cântărește doar 7,4 kg, acest model poate dispune de cea mai nouă placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1080, procesor Intel Core i7 de până la a șasea generație și până la 32GB de DDR4 RAM pentru a face față celor mai recente jocuri. IdeaCentre Y710 Cube permite jucătorilor să se bucure fără probleme de experiențe de gaming 4K, realitate virtuală și streaming de calitate cu capacități ridicate de calcul în timp real și să facă multitasking între diferite activități, precum editare Office și streaming video.

lenovo-desktop-ideacentre-y710-cube-front-top-side-1

IdeaCentre Y710 Cube este dotat cu sistemul Wi-Fi de mare viteză Killer DoubleShot Pro Wi-Fi, Windows 10 Home, Dolby Audio integrat și stocare HDD (hard disk drive) de până la 2TB sau SSD (solid state drive) de până la 256GB, pentru ca gamerii să se poată bucura de întreaga lor colecție de jocuri. Pentru cei care doresc să aibă și mai mult control asupra jocurilor favorite, Cube dispune și de opțiunea unui receptor wireless Xbox One integrat, care include și un controller Xbox One wireless. Receptorul permite conectarea simultană a până la opt controllere Xbox One, oferind astfel posibilitatea unor ședințe de jocuri cu prietenii îndelungate. În plus, sistemul oferă jucătorilor opțiunea de utiliza periferice Seria Y, cum ar fi tastatura mecanică de gaming Lenovo și mouse-ul Precision.

IdeaCentre AIO Y910 

IdeaCentre AIO Y910 captează puterea celor mai moderne calculatoare într-o formă universală (all-in-one – AIO) și își găsește ușor locul acolo unde un calculator mai voluminos nu ar reuși. Aflat integral în interiorul unui afișaj Quad High Definition (2560×1440) de 27 inci fără margini, sistemul elimină echipamentele și cablurile inutile care aglomerează unitățile tradiționale – fără să reducă performanța de joc.

lenovo-desktop-ideacentre-aio-Y910-hero

Până la 44% dintre gameri folosesc calculatoarele pentru jocuri la orice, de la productivitate la divertisment. Funcționând atât ca un calculator pentru jocuri pregătit pentru realitatea virtuală, cât și ca un PC de top pentru eficiență și productivitate, IdeaCentre AIO Y910 oferă jucătorilor funcțiile de care au nevoie într-un calculator AIO elegant. Putând fi dotat cu cele mai noi plăci grafice GeForce GTX 1080 de la NVIDIA sau AMD Radeon RX 460, procesor Intel Core i7 generația a 6-a, până la 32 GB DDR4 RAM și HDD de până la 2TB sau SSD de până la 256 GB, IdeaCentre AIO Y910 este excelent ca stație de gaming personală, calculator de familie sau centru video de divertisment. Folosindu-se de Windows 10 și de aplicația Xbox, gamerii pot face streaming de jocuri Xbox de pe Xbox One pe IdeaCentre AIO Y910 și pot avea acces la aplicații de productivitate cum ar fi Microsoft Word, Outlook și multe altele.

IdeaCentre AIO Y910 este simplu de instalat și gata de joc cum l-ai scos din cutie. În plus, este adaptabil – panoul din spate, ușor detașabil, permite acces imediat la componentele centrale ale AIO, pentru upgrade-uri rapide și ușoare pentru gamerii tot mai numeroși, aproape 50%, cărora le place să își modifice singuri sistemele. Difuzoarele stereo Harman Kardon 5W oferă un sunet impecabil, iar sistemul Wi-Fi Killer DoubleShot Pro reduce decalajul în timpul jocului. Ecranul ultra-subțire cu o rată de refresh de 144Hz și timp de răspuns de 5ms asigură acel avantaj tactic decisiv atunci când fiecare milisecundă contează.

01_Ideacentre_AIO_Y910_Hero_Shot_with_KB.0

Toate produsele Lenovo sunt disponibile la partenerii autorizați.

  • IdeaCentre Y710 Cube pornește de la 899€ cu TVA și va fi disponibil începând din august 2016.
  • IdeaCentre Y710 Cube pentru realitate virtuală cu NVIDIA GeForce GTX 1070 pornește de la 1699€ cu TVA și va fi disponibil începând din septembrie 2016.
  • IdeaCentre AIO Y910 pornește de la 1799€ cu TVA și va fi disponibil începând din septembrie 2016.
  • IdeaCentre AIO Y910 pentru realitate virtuală cu NVIDIA GeForce GTX 1070 pornește de la 2199€ cu TVA și va fi disponibil începând din octombrie 2016.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.