fbpx

IMMORTALS FENYX RISING – joc nou creat de Ubisoft și inspirat din mitologia greacă

IMMORTALS FENYX RISING – joc nou creat de Ubisoft și inspirat din mitologia greacă

3 dec. 2020 Jocuri

Ubisoft lansează Immortals Fenyx Rising, un nou titlu de tip open-world care îmbină elemente de acțiune, conflict și povești inspirate de mitologia greacă. Ubisoft București a dezvoltat aspecte care au impact la nivelul întregii experiențe de joc, de la mecanici de gameplay, personaje și abilități, sisteme de luptă, până la antagonistul Typhon și elemente din lumea jocului, cum ar fi apa.

Eu sunt o mare fană a mitologiei grecești și cred că încă nu sunt suficiente filme, seriale, jocuri care să exporeze această lume atât de frumoasă, complicată, plină de fantezi și elemente șocante.

Ca de exemplu: Știați că zeița Atena s-a născut dintr-o durere de cap oribilă pe care a avut-o Zeus? Sau că marele Titan Kronos își mânca copiii imediat ce se nășteau ca să nu crească mai puternici decât el – dar Zeus nu s-a lăsat mâncat, ba chiar și-a salvat toți frații mâncați înainte… Nu intru în detalii că e totul mult prea ciudat. Să revenim la joc 😀

Immortals Fenyx Rising îl are ca protagonist pe Fenyx, un semizeu înaripat a cărui misiune este să îi salveze pe zeii Greciei antice de la un destin sumbru. Folosindu-și abilitățile speciale, acesta luptă cu o serie de creaturi mitologice precum minotaurul, ciclopul sau cerberul – celebrul câine cu trei capete, dar și cu alți adversari, inclusiv cu Typhon, unul dintre cei mai puternici titani din mitologia greacă. Toate aceste personaje negative au fost aduse la viață cu ajutorul echipei de dezvoltare din România, care a lucrat la animații, la abilități, dar și la sistemul de luptă.

Immortals Fenyx Rising aduce în portofoliul Ubisoft un titlu cu un stil artistic aparte și o poveste spusă cu mult umor de către cei 2 naratori: Zeus și Prometeu. De asemenea, experiența de joc este îmbogățită prin includerea unor probleme de logică pe care gamerii trebuie să le rezolve. Studioul din București a contribuit atât la realizarea mecanicilor folosite pentru descifrarea puzzle-urilor, cât și la anumite abilități speciale ale personajului principal. Pe măsură ce avansează, jucătorii îl vor putea face pe Fenyx mai puternic și astfel își vor continua progresul în cadrul celei mai noi producții Ubisoft.

La asigurarea calității jocului au contribuit peste 70 de specialiști ai studioului local, care au fost implicați în testarea funcționalității pe consolele curente, dar și pe cele din generația nou-lansată.

Immortals Fenyx Rising este parțial dezvoltat de Ubisoft București alături de studiourile Ubisoft din Quebec, Montreal, Singapore, Chengdu, Montpellier, Kyiv, Shanghai și Pune.

Jocul s-a lansat azi pe platformele Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch și PC. Eu o să am un concurs pentru voi în curând. O să puteți căștiga jocul pentru PC!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.