fbpx

Importanța cablurilor – Noul sistem LCS3 pentru cablare structurată de la Legrand

Importanța cablurilor – Noul sistem LCS3 pentru cablare structurată de la Legrand

10 nov. 2017 Altele

Discutăm aproape zilnic de cloud, de conectivitate la distanță și de rețele wireless, dar să nu uităm că cele mai rapide conexiuni, cele mai stabile și mai ușor de folosit sunt cele prin cablu. Și deși ne place să ne gândim la o lume fără fire, cablurile încă sunt extrem de importante și or să fie mult timp de acum înainte, mai ales pentru anumite companii și domenii de activitate.

427656379.legrand-pdu-legrand-lcs-mosaic-6-x-schuko-negru-ln046562

 

Legrand, specialist global în infrastructuri electrice și digitale, anunță lansarea noii soluţii pentru cablare structurată: sistemul LCS3. Acesta vine în întâmpinarea provocărilor impuse de creșterea în volum a schimbului de date în cadrul clădirilor de birouri, de înmulțirea numărului de rețele și de nevoia unor viteze mai mari pentru transmiterea datelor.

LCS3, noua gamă completă de soluții de cablare, atât de cupru cât și de fibră optică, respectă cu stricteţe standardele în domeniu şi oferă performanță, scalabilitate și eficiență.

maxresdefault

Noul sistem LCS3 permite atingerea unor rate de transfer considerabil mai mari, datorită noilor conectori de cupru RJ45 Cat.8, precum și obținerea unor performanțe superioare, grație noilor conectori de fibră optică ce asigură rate de transfer de până la 100 Gbps. Printre elementele care contribuie la o performanţa ridicată a noului sistem LCS3, se numără şi conectorii STP Cat. 8, meniţi să asigure o viteză de transmisie de până la 40 Gbps și sunt POE++ Ready. Astfel, combinând conectorul Legrand Cat. 8 cu cablul Legrand Cat. 8, performanța obținută este de 4 ori mai mare decât în cazul soluţiilor Cat. 6A.

Noua soluţie Legrand oferă beneficiul modularității prin intermediul patch panel-urilor care permit combinarea fibrei optice și a cuprului concomitent cu creșterea punctelor de conexiune. Totodată, noile cabinete de servere asigură posibilitatea de optimizare a consumului de energie, în timp ce instalarea și întreținerea sunt facilitate de noul sistem de blocare al conectorilor și de casetele cu extragere prin glisare automată.

Sistemul răspunde în egală măsură cerințelor rețelelor locale (LAN-uri) și celor impuse de Data Centers, respectiv viteză, densitate ridicată, scalabilitate și garanția continuității serviciului. De asemenea, noul sistem LCS3 permite abordarea proiectelor pe toate verticalele: clădiri de birouri, data center, spitale, centre universitare, școli, ansambluri rezidențiale etc.

Beneficiul adiţional este reprezentat de integrarea perfectă cu alte soluții Legrand, precum noile cabinete LCS și unitățile PDU (Power Distribution Units), care asigură o conectare optimă la rețeaua de distribuție.

 

Comentarii

  1. Foarte interesante aceste cabluri și sunt total de acord cu tine sunt foarte importante.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.