fbpx

În septembrie se desfășoară DEV.PLAY 2017 by RGDA

În septembrie se desfășoară DEV.PLAY 2017 by RGDA

4 apr. 2017 Evenimente

DEV.PLAY este singura conferință românească dedicată industriei de game development, iar ediția din acest an – DEV.PLAY 2017 by RGDA (Asociația Romanian Game Developers Association), o să reunească personalități ale industriei recunoscute la nivel mondial într-o serie de talkuri, workshopuri și paneluri despre cele mai importante teme ale momentului. DEV.PLAY va avea loc în perioada 11-12 septembrie 2017, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, București.

DEV.PLAY by RGDA - Announcement - KV

După ce ediția din 2016 a pus, în fața celor peste 300 de participanți, 46 de speakeri din 9 țări europene și Statele Unite, ediția din 2017 a conferinței are deja confirmați o serie de speakeri internaționali de la cele mai importante companii si studiouri de pe piața dezvoltatorilor de jocuri. Printre numele deja confirmate se numără Jeferson Valadares (GM/VP of Product Development în cadrul BANDAI NAMCO Entertainment America In), Eric Seufert, Scott Humphries (după Jamdat Mobile și Electronic Arts, Humphries a devenit Executive Producer în cadrul Disney Interactive), Dave Pimm și Martine Spaans.

Pe lângă panelurile și talkurile susținute de către aceștia și mulți alții, DEV.PLAY 2017 by RGDA, va dispune de o suprafață expozițională de peste 500mp, competiții pentru dezvoltatorii independenți, dar și de o  paletă largă de oportunități de networking.

Speakerilor internaționali de renume li se va adăuga un line-up format din nume importante pe piața de gaming locală. Aceștia vor susține talkuri și vor participa la numeroase paneluri ce vizează subiecte de actualitate pentru  dezvoltatori în general precum trendurile ce vor marca decisiv industria în perioada următoare, dar și subiecte ce vizează industria din zona est-europeană.

Bilete sunt deja puse în vânzare pe site-ul http://dev-play.ro. Biletele cu discount Early Bird sunt disponibile până pe data de 31 iulie. La fel ca și anul trecut, angajații companiilor membre RGDA vor beneficia de discounturi semnificative; ca o noutate, anul acesta DEV.PLAY 2017 by RGDA își deschide porțile și pentru studenții pasionați de industria de game development, oferind prețuri speciale pentru aceștia.

Mai multe detalii, precum și actualizări despre conferință vor fi disponibile pe website-ul http://dev-play.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.