fbpx

Începând de ieri, toate produsele Google Nik sunt gratis!

Începând de ieri, toate produsele Google Nik sunt gratis!

25 mart. 2016 Altele, Foto

Google a achiziționat compania Nik Software în urmă cu patru ani, produsele software create de Nik pentru editare foto intrând astfel sub umbrela gigantului Google. În cei câțiva ani sub Google, Nik Collection, suita de plugin-uri pentru Adobe Photoshop, Lightroom, Elements si Apple Aperture s-a ieftinit de la 500 de dolari la 150 de dolari, însă Google dorește ca un numar cât mai mare de utilizatori să beneficieze de capabilitățile acestui software. Așa că de ieri, întreaga colecție Nik de plugin-uri este disponibilă gratis pentru oricine.

nik-software-collection-bundle

Google Nik Collection include șapte plugin-uri pentru cele mai populare aplicații de editare foto, fiecare oferind un anume efect ce poate fi personalizat după bunul plac.

Analog Efex Pro – aplică efecte inspirate de lentile speciale, camere tradiționale dar și tehnici de procesare folosite în camera neagră.

Color Efex Pro – aplică filtre sau combinații de filtre pentru adjustarea culorilor imaginilor, dar și pentru a crea preseturi ce pot fi folosite ulterior cu un singur click.color-efex-pro-4

Silver Efex Pro – face conversia către alb-negru cu ajutorul unor filtre și ustensile specializate, poate emula peste 20 de tipuri diferite de film inspirate din tehnicile folosite în camera neagră.

Viveza – oferă setări pentru customizarea tonalității culorilor fără a complica prea mult procesul și pentru a crea efecte impresionante fără folosirea măștilor sau a selecțiilor prea complicate

Nik_Collection_review_photo_editing_plug-in_DCM142.software_NikPack.viveza_compare

HDR Efex Pro – adaugă efect HDR imaginilor cu ajutorul unor opțiuni sau preset-uri diverse.

Sharpner Pro – aduce în prim-plan anumite detalii ale pozelor sau anumite texturi pentru a crea un stil distinct. Diverse tool-uri ca: Structure, Local, Contrast sau Focus dau utilizatorului o varietate mare de opțiuni pentru sharpening.

Dfine – îmbunătățește imaginile cu ajutorul contrastului și a noise reduction-ului aplicat în mod diferit în funcție de setările alese.

Toate aceste unelte pot fi descărcate gratuit de pe site-ul oficial Nik Collection. Există însă o veste bună şi pentru cei care au cumpărat deja suita software de curând – Cei care au făcut achiziţia în cursul anului 2016 vor primi banii înapoi în zilele următoare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.