fbpx

Începe DallesGO Summer Edition – cursurile tale pe timp de vară

Începe DallesGO Summer Edition – cursurile tale pe timp de vară

18 mai 2016 Altele, Știri

De ceva timp mă tot bate un gând să mă înscriu la cursurile DallesGO, dar sunt atât de multe și atât de interesante, încât îmi este tare greu să mă decid asupra unui singur curs. Eu încerc să aleg între cursul de Video cu Alex Gelehrter, cursul de Social Media, cursul de Marketing Online sau cursul de PR, toate cred că m-ar ajuta foarte mult în activitatea mea.

Iar din luna iunie, în Summer Edition, DallesGO lansează zece cursuri noi, provocatoare, completând catedra de profesori cu nume sonore din domeniul industriilor creative. Prețurile se pot consulta pe site-ul DallesGO.

DallesGO Summer Edition

După succesul cursului de Design Vestimentar, a fost înființață o nouă secțiune de Design în cadrul DallesGO. Astfel, Kristina Dragomir o să vă învețe cum se confecționează pălăriile, Mihaela Glăvan vă împărtășește din universul fascinant al creării pantofilor, iar Carla Szabo vă însoțește de-a lungul complexelor tehnici și procedee care alcătuiesc astăzi designul de bijuterii.

Divizia Fashion DallesGO va fi completată de noul curs de Fashion Business, susținut de Olga Stanciu, fostul Director Adjunct al Grupului Jolidon, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul industriei textile.

Munca de mentorat pe care Geta Voinea o duce de ceva vreme la DallesGO va fi întregită începând cu sezonul următor de un nou curs de Tunsoare, susținut de Răzvan Dobrescu, unul dintre hairstiliștii cu ștate vechi în industria de frumusețe din România.

Alex Gelehrter, unul dintre cei mai avangardiști artiști contemporani români, cu o experiență de 20 de ani în artele vizuale în State, va susține la DallesGO cel mai spectaculos curs de Video de pe piață.

Video

Bogdan Zaharia (manager Fashion Days) și Cristi Ignat (Canopy) continuă mentoratul în Marketing Online început de Cosmin Nastasa la DallesGO, printr-un curs aprofundat de Marketing Online, decodificând pentru tine cele mai importante instrumente ale online-ului: Google AdWords, Facebook Ads, SEO și Google Analytics.

Divizia Hooby DallesGO se îmbogățește cu un nou curs de Cooking pentru avansați, susținut de neobositul Marius Tudosiei. Acesta continuă călătoria culinară în jurul lumii, profundând tehnicile de gătit ale celor mai rafinate bucătării: mediteraneană, nordică sau asiatică.

Sandra Mavhima, unul dintre cei mai prolifici dansatori coregrafi la ora actuală, a conceput un curs de dezvoltare personală prin mijloacele specifice Dansului Contemporan.

Nu lipsesc din portofoliul DallesGO cursurile cu tradiție: Stilism și Tendințe în modă, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, E-commerce și Public Speaking.

Eu parcă m-aș orienta spre cursul de Video ca să vă prezint review-uri video și mai interesante. Voi ce alegeți?

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.